Mrtvá dívka (†3) v Přerově: Vražedné peklo v činžáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mrtvá dívka (†3) v Přerově: Vražedné peklo v činžáku!

V bytě tohoto činžáku nedobrovolně zemřelo malé děvčátko. Na balkóně ve čtvrtém patře je její tříkolka.
V bytě tohoto činžáku nedobrovolně zemřelo malé děvčátko. Na balkóně ve čtvrtém patře je její tříkolka. (Foto – sč, ara)

Bezvládné tělíčko holčičky (†3) objevili policisté v bytě činžáku v Přerově. Hrůzný čin se odehrál ve středu. Necelý týden po vraždě jiného dítěte, předškoláka (†6) na Benešovsku, z níž je podezřelá jeho vlastní matka!

„Vyšetřujeme úmrtí nezletilého dítěte. Podle zjištěných poznatků a zajištěných stop měla na smrti podíl jiná osoba. Zahájili jsme proto úkony trestního řízení pro podezření ze zločinu vraždy,“ sdělila policejní mluvčí Jitka Dolejšová. Zapečetěné dveřeDveře do bytu, kde s dcerou podle sousedů bydlela jen matka A. G. (23) přes rok, jsou stále zapečetěné. V poslední době tam za ženou podle nich chodil i přítel, nejde však prý o otce dítěte. Podle informace od místních zveřejněných na facebookovém profilu Televize Přerov měla žena zmateně pobíhat nahá po ulici. Následně hlídka v jejím bytě objevila mrtvé dítě. Matka měla být údajně umístěna do specializovaného zdravotnické zařízení.Vrah ve městěKdo děvčátku ublížil, policie neuvedla.

„Nikdo nebyl zadržen. Obyvatelé mohou být klidní. Nejde o žádného vraha, který by se pohyboval po městě,“ řekla jen Dolejšová. Zda s ženou v osudný den byl v bytě i partner, nechtěla komentovat.Hluk z bytuZ bytu se údajně v noci ozýval hluk. „Nechci vědět, co se tam odehrávalo. Do 23. hodiny býval klid a pak to začalo. Až do tří hluk a bordel,“ řekl senior ze spodního bytu Ivan (85) a dodal: „Tu holčičku se světlými vlásky, která byla moc šikovná, jsem ale vůbec neslýchal plakat. Až tak před třemi dny.“Kriminalisté nařídili soudní pitvu a shromažďují a vyhodnocují veškeré poznatky a důkazy. Pachateli za vraždu hrozí 15 až 20 let vězení nebo i výjimečný trest, tedy až doživotí.



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:31

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.