Motorkář (†46) sundal helmu a vjel před vlak?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Motorkář (†46) sundal helmu a vjel před vlak?!

Na místě nehody po motorkáři zůstala jen helma a nedopitá láhev rumu.
Na místě nehody po motorkáři zůstala jen helma a nedopitá láhev rumu. (Foto Aha! – archiv, Týdeník Policie)

Sundal si helmu, naposledy si přihnul z lahve rumu a vjel na železniční přejezd, kde blikala výstražná světla. Podle informací Aha! nemělo být sražení motorkáře (†46) v noci na čtvrtek v Praze- Uhříněvsi v ulici U Starého mlýna náhoda. I policie má jako jednu z vyšetřovacích verzí sebevraždu.

K tragédii došlo jen pár metrů od místa, kde skokem pod vlak 29. dubna 2014 ukončila svůj život zpěvačka Iveta Bartošová (†48). „Jediné, co tomu mohu uvést, že to byl velmi smutný muž,“ řekla Aha! blízká kamarádka motorkáře. Náraz vlaku jeho stroj odhodil desítky metrů daleko. „Na místo vyrazili policisté i záchranáři, muž však po střetu s vlakem utrpěl zranění neslučitelná se životem. Celou dopravní nehodu prošetřujeme. Byla nařízena soudní pitva,“ řekl policista Jan Rybanský.



Trápí vás problémy a starosti?
V krizové situaci se může octnout kdokoli z nás, dítě i dospělý. Linky důvěry nabízejí anonymní telefonický kontakt pro rozhovor o aktuálních problémech vyžadujících neodkladné nebo naléhavé řešení. V případě, že vás cokoli trápí, vytočte telefonní číslo: Linka bezpečí pro děti a mládež, zdarma a nonstop: 116 111 nebo Linka důvěry CKI Bohnice pro dospělé, nonstop: 284 016 666.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.