Dwayne »Skála« Johnson má sice ohromnou sbírku aut: Vejde se jen do jednoho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dwayne »Skála« Johnson má sice ohromnou sbírku aut: Vejde se jen do jednoho!

HENNESSEY VELOCIRAPTOR V8: Ten dostal od televize HBO za velký úspěch seriálu Hráči, ve kterém hrál hlavní roli. Turbomotor má výkon 758 koňských sil a zrychlení připomíná raketu. Pořizovací cena: 3,4 milionu korun.
HENNESSEY VELOCIRAPTOR V8: Ten dostal od televize HBO za velký úspěch seriálu Hráči, ve kterém hrál hlavní roli. Turbomotor má výkon 758 koňských sil a zrychlení připomíná raketu. Pořizovací cena: 3,4 milionu korun. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Wrestlingový šampion a v současnosti nejlépe placený herec planety Dwayne »Skála« Johnson (47) má šílenou sbírku luxusních aut. Má to ale jeden háček: kvůli své humpolácké postavě se do svých miláčků nenasouká. Kromě jednoho.

Má tolik síly, že by vás bez námahy roztrhl vejpůl, ale celá Amerika dobře ví, že by Johnson neublížil ani mouše. Je to jeden z nejpohodovějších lidí v showbyznysu, který zahraje vše, co po něm žádají. Od komediálních rolí po drsného akčního hrdinu, který se skvěle ohání obřími pěstmi nebo jinými zbraněni. Málo se ale o něm ví, že je fanatik do rychlých a luxusních vozů.



Přečtěte si
mumdovqlb@...
23. 6. 2019 • 16:08

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.