Narkoman se rozčiloval u soudu: V kriminále budu fetovat ještě víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Narkoman se rozčiloval u soudu: V kriminále budu fetovat ještě víc!

Odsouzený Ludovít před a po vynesení rozsudku.
Odsouzený Ludovít před a po vynesení rozsudku. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Odpykává si trest za loupež a krádeže. Teď mu soud k šesti letům přidal ještě půl roku za braní drog v heřmanické věznici. Ludovít K. (25) z Opavy na to reagoval křikem a sliby, že bude fetovat ještě víc. 

Osmkrát odsouzený lupič a zloděj Ludovít K. (25) z Opavy si odpykává šestiletý trest. S oblibou si za mřížemi dopřává marihuanu, ale i pervitin. „Já jsem feťák, když uvidím pervitin, tak se třepu a musím si ho hned píchnout. I tady u soudu kdybyste mi dal, já si ho hned píchnu,“ řekl u okresního soudu.


Podle jeho slov za to mohou bachaři, kteří si neumí uhlídat, aby se drogy do věznice nedostaly. Po rozsudku začal v soudní síni křičet: „Fetovat budu vždycky, teď teprve začnu. Šest měsíců za co? Že mi bylo fajně? To je můj život, ne váš. Já fetuju, já beru drogy. Budu si fetovat, jak budu chtít. Dejte mi, kolik chcete, v kriminále je mi dobře!“

Drogy ve věznici
„Vězněné osoby se pokouší získat nelegální látky například prostřednictvím balíčků, zasílaných osobami blízkými nebo v průběhu návštěv ve věznici. Vazební věznice Ostrava používá k odhalování drog jak technické prostředky, tak řadu organizačních opatření včetně služební kynologie,“ uvedla mluvčí.

 

Fetoval ve vězení: kvůli trestu se pustil do soudce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.