Šokující detaily vraždy malého synka v Pardubicích: Otec bodl Davídka (†7) v postýlce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující detaily vraždy malého synka v Pardubicích: Otec bodl Davídka (†7) v postýlce!

Otec zavražděného školáka u soudu. K vraždě se doznal
Otec zavražděného školáka u soudu. K vraždě se doznal (Blesk - Jitka Pecharová)

Otec zavražděného Davídka (†7) Vladimír (40) se policistům přiznal, že to byl on, kdo na chlapce zaútočil. Na povrch vyplouvají šokující detaily nepochopitelného skutku. 

Otec měl být podle nepotvrzených informací v době strašlivého činu zdrogovaný a synkovi neměl dát sebemenší šanci na útěk. V pondělí zhruba hodinu po půlnoci vešel do Davídkova pokoje s nožem v ruce.



„Příčinou úmrtí dítěte bylo bodné zranění,“ potvrdila policistka Markéta Janovská s tím, že bližší informace policie zatím nemůže prozradit. Podle TV Nova muž syna pravděpodobně bodl ve spánku v posteli. Davídkův bratr (14) byl v tu chvíli údajně také v dětském pokoji, ale podařilo se mu utéct.



Motiv činu hodlá obviněný otec vysvětlit až u soudu, který bude rozhodovat o trestu. Před soudcem, jenž na něj ve středu uvalil vazbu, ale nepromluvil. Před vstupem do jednací síně byl však sdílný. „Nebyla jiná cesta, než tohle udělat,“ šokoval odpovědí na dotaz, jestli svého syna musel zabít. „Nikdy jsem nebyl tak klidný,“ dodal.

Muž se doznal k vraždě svého syna (†7). Před soudem působil klidně:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.