Vražda prvňáčka (†7) ve dvougeneračním domě: Dozvíme se dnes jméno zabijáka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vražda prvňáčka (†7) ve dvougeneračním domě: Dozvíme se dnes jméno zabijáka?

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Profimedia)

Důležité rozhodnutí si vyslechne muž (40) z Pardubic, zadržený v noci na pondělí kvůli vraždě prvňáčka (†7). Pravděpodobně jde o jeho otce. Již měl být obviněn a dnes by měl soud říci, zda z policejní cely půjde do vazby.

Policie se k případu zatím odmítla blíže vyjádřit, takže není jasné, zda jde opravdu o otce dítěte, ani to, jak zemřelo a co k tomu vraha vedlo. Informace kriminalisté slíbili poskytnout také dnes. „Do té doby se nebudeme vyjadřovat,“ řekla jejich mluvčí Markéta Janovská, která odmítla potvrdit i to, že vyšetřovatel muži již sdělil obvinění z vraždy. Za tu mu hrozí až doživotí.

Chlapec se stal obětí vražedného útoku ve dvougeneračním domě, kde žil s mámou, starším bráchou a prarodiči, kteří objekt vlastní. Smrt prvňáčka konstatovala záchranka po zhruba hodinovém marném oživování chlapce. Lékař ve snaze dítě oživit dokonce přímo na místě provedl chirurgický výkon. Marně.

Podle lidí ze sousedství byl klouček hodné a milé dítě a z chování táty vždy usuzovali, že rodinu nade vše miluje. Hrůzný čin si proto neumí vysvětlit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.