Modřanský vrah oběť neznal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modřanský vrah oběť neznal

Pražská mordparta na místě činu.
Pražská mordparta na místě činu. (Foto Aha! – David Malík)

Mrtvá žena (†56) ležela v hořícím panelákovém bytě v pražských Modřanech. Vrah (33) ho podpálil, aby zakryl stopy. Zakrvácený a s poraněnýma rukama se dal na útěk. Byl to feťák a svou oběť vůbec neznal.

Zavražděnou našli hasiči 2. května v Hasově ulici. Pachatele kriminalisté dopadli už druhý den, ale informovali o tom až včera. Pátrání po něm bylo podle policisty Tomáše Hulana složité. „Vražda se totiž odehrála mezi lidmi, kteří mezi sebou neměli žádný vztah. Žena se stala obětí násilného skutku náhodou,“ upřesnil Hulan.

Vyšetřování ale nekončí. Muž je obviněný nejen z vraždy, ale i z půl roku starého znásilnění. Toho se měl zadržený dopustit v Praze 4. Kriminalisté prověřují, zda nemá na svědomí ještě další násilné činy. Jelikož je závislý na drogách, odborníci zjišťují, jaký mohly mít vliv na jeho chování. Muži hrozí odnětí svobody od 15 do 20 let nebo výjimečný trest.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.