Feťák třikrát přejel Josefa B. (85): Žena s dítětem v náručí stačila uskočit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Feťák třikrát přejel Josefa B. (85): Žena s dítětem v náručí stačila uskočit...

Dětský kočárek skončil zdemolovalovaný.
Dětský kočárek skončil zdemolovalovaný. (Foto Aha! – Slávka Červená, PČR)

Neměl řidičák, v autě vezl varnu pervitinu, a když ho chtěla zastavit policejní hlídka, dupl na plyn. V Uherském Hradišti vjel do dva metry širokého podchodu a doslova tam zmasakroval seniora (85) a ohrozil čtyři ženy, jedna měla v ruce dítě. Romanu Š. (36) včera předstoupil před zlínský soud, hrozí mu až 25 let vězení.

„Přejel mě třikrát, protože moje kolo se dostalo pod auto a drhlo. Tak vždycky couvl a znovu najel. Měl jsem strašné bolesti. Celý jsem byl zalitý krví. Křičel jsem bolestí, aby nejel,“ popsal Josef B.

K dramatické situaci došlo loni v červenci, Roman Š. ve VW Polo se po městě řídil až 100kilometrovou rychlostí, chtěl zmizet myší dírou, podchodem pro pěší. „Tam ohrozil ženy a přejel seniora s bicyklem. Žena (57) měla v náručí dítě, stihla uskočit, ale utrpěla velký šok,“ uvedl žalobce Martin Malůš.

Zdrogovaného piráta dohonila policie po 13 kilometrech, když vjel do sadu. Tam se snažil na dva policisty najet. „To není pravda, měli místo na uskočení. V tom pochodu jsem muže neviděl. Moc si toho nepamatuji. Tři dny jsem nespal a požil pět gramů pervitinu. Ani nevím, proč jsem se ocitl v Uherském Hradišti,“ řekl soudu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.