Píchla dva, dostala tři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Píchla dva, dostala tři!

Aleš Nele, která si kryla obličej žalobou, odpustil, a dokonce plánují dítě.
Aleš Nele, která si kryla obličej žalobou, odpustil, a dokonce plánují dítě. (Foto Aha! –Karel Janeček)

Doslova lásky na ostří nože prožívá Nela P. (32) z Havířova. Problém je, že čepel skončila v tělech dvou jejích partnerů. Za útoky soudy Nelu trestaly, do vězení ale nepůjde! 

Kulisy jsou vždycky stejné – alkohol a zuřivá hádka. Stejně tomu bylo i o předloňském Silvestru, který oslavovala s Alešem. Vodka, víno i šampaňské teklo proudem. „Atmosféra začala houstnout dvě hodiny před půlnocí. Sprostě jsme si nadávali, facky jen lítaly,“ vzpomínala Nela. 

Poté zapíchla Alešovi zezadu do žeber nůž. „Jen shodou okolností nůž nezasáhl životně důležité orgány,“ potvrdila znalkyně Margita Smatanová. Temperamentní Nele zakázali pít alkohol a potrestali ji třemi lety s pětiletou podmínkou. I když původně jí hrozilo 12 let žaláře. Rozsudek Nela přijala, žalobce zvažuje odvolání. „Bylo by nepřiměřeně přísné ukládat obžalované nepodmíněný trest,“ řekla předsedkyně senátu Petra Hajídková. V podmínce byla Nela už jednou. V roce 2010 zabodla opilá nůž pro změnu do expřítele...

Nela (31) z Havířova probodla už druhého přítele, vyvázla s podmínkou:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.