Ubodané batole na Chodově: Policie bestii zadržela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ubodané batole na Chodově: Policie bestii zadržela

K otřesnému případu vyjížděli v pondělí v noci záchranáři s policisty. Pravděpodobně 27letý muž na Chodově ubodal batole nožem.
K otřesnému případu vyjížděli v pondělí v noci záchranáři s policisty. Pravděpodobně 27letý muž na Chodově ubodal batole nožem. (David Malík)

Kriminalisté prvního oddělení řeší závažný případ. V pondělí v pozdních nočních hodinách došlo v jednom z chodovských bytů k tragédii. Obětí je nezletilé dítě. Policisté podezřelého pachatele zadrželi.

„Krátce před 23. hodinou vyjížděli policisté spolu se záchranáři na pražský Chodov, kde v jednom z bytů došlo podle prvotních informací k násilnému trestnému činu,” sdělila mluvčí Policie ČR Andrea Zoulová. Ten měl být spáchán podle informací Blesk.cz na dítěti dokonce v batolecím věku, a to nožem!

„Policisté v této souvislosti zadrželi 27letého muže, kterého ze spáchání tohoto činu podezírají,” dodala mluvčí. „Případ si v samém prvopočátku převzala krajská výjezdová skupina kriminalistů. Vyšetřovatelé nyní provádějí prvotní neodkladné úkony trestního řízení.”  S ohledem na věk oběti a její rodinu nebude policie případ více komentovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.