Jak držíte hrníček? Co to o o vás vypovídá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jak držíte hrníček? Co to o o vás vypovídá...

A jak držíte hrníček vy?
A jak držíte hrníček vy? (istockphoto.com)

 Ranní čaj, odpolední kávička, večerní kakao. Hrnek hřeje dlaně a vy vychutnáváte chvíle pohody a uvolnění...  A teď se podívejte na své prsty. Možná o sobě zjistíte něco, co jste ještě nevěděli. 

1. Železná ruka v sametové rukavičce, to jste vy.
Máte silnou vůli a ostatní si ani neuvědomují, jak moc vám na dosažení vašich cílů záleží. Pokud takto držíte svůj hrneček a není to pro vás obvyklé, může to znamenat, že se cítíte nervózní, nebo ohrožení.

2. Jste velmi racionální perfekcionalisté.
Dokážete dělat několik věcí najednou, ale i tak vždycky všechno provedete velmi pečlivě. Pokud takto držíte svůj hrneček a není to pro vás obvyklé, může to znamenat, že jste vystrašení, protože okolí na vás klade příliš velké nároky. Svěřte se někomu blízkému.

3. Jste společenští, podnikaví a máte skvělé mezilidské vztahy.
Nemáte problém s přijetím novot, ale nepochybujete o sobě a za svým názorem si stojíte. Pokud držíte hrnek takto, je to znamení, že jste úplně v pohodě a cítíte se dobře. Možná tenhle způsob držení hrnku sám od sebe trochu zvedne náladu.

4. Jste známí svou inteligencí, vynalézavostí a praktickým chováním.
Víte si rady v každé situaci, a vaše vztahy s okolím jsou zdravé a poměrně vyrovnané. Pokud držíte svůj hrnek takhle, znamená to, že jste spokojeni sami se sebou.

5. Jste velmi optimističtí a spokojení.
Máte tendenci všechno vidět z lepší strany, a proto máte hodně přátel. Jste dobrý vůdce, protože vnímáte celek, neulpíváte na detailech. Pokud držíte hrneček takhle, znamená to, že vám okolnosti přejí a že jste na cestě k cíli.

6. Jste spokojení se svým životem a netoužíte po žádných změnách.
Klid vám vyhovuje a rozhodně nepatříte k těm, kdo se vrhají do řešení konfliktů. Pokud takto držíte svůj hrneček a není to pro vás obvyklé, může to znamenat, že je čas na odpočinek. Nutně potřebujete klid a čas pro sebe.

7. Jste nekonvenční a nevadí vám, když vyčníváte z davu.
Máte spoustu originálních nápadů a vždycky se bijete za svou víru a názory. Pokud takto držíte svůj hrneček a není to pro vás obvyklé, znamená to, že potřebujete nové nápady, a jste zralí na změnu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.