Muž (54) se střelil do hlavy: U benzinky sháněl záchranku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muž (54) se střelil do hlavy: U benzinky sháněl záchranku

Čerpací stanice v Kladně, kde skončila cesta neúspěšného sebevraha.
Čerpací stanice v Kladně, kde skončila cesta neúspěšného sebevraha. (Foto Aha! – David Malík)

Vzal si revolver, střelil se do hlavy, ale přežil! Muž (54) i se zraněním pak sedl do auta a vyrazil na cestu. Po více než třiceti kilometrech však pochopil, že by si měl nechat zavolat záchranku

Kuriózní případ vyšetřují středočeští policisté. K čerpací stanici v Kladně- -Dubí vyrazili za mužem, který žádal obsluhu o pomoc. „Na místo jsme poslali posádku rychlé lékařské pomoci, která ošetřila muže s povrchovým poraněním spánku střelnou zbraní. Po nezbytné péči jsme ho dopravili do nemocnice,“ řekla mluvčí záchranky Petra Effenbergerová.

Byl opilý
Podle informací Nedělního Aha! byl muž pod vlivem alkoholu. I tak zvládl ujet trasu z Řevničova na Rakovnicku až do Kladna. „Můžu potvrdit, že dechová zkouška na alkohol byla pozitivní,“ řekla bez dalšího upřesnění policistka Markéta Johnová. Ta také potvrdila, že muž si zranění přivodil sám. „Pokusil se o sebevraždu perkusním revolverem,“ řekla policistka.

Netrefil se
Přestože rána mířila na pravý spánek, muži nejspíš příliš neublížila. Doba mezi střelbou a přivoláním pomoci byla asi dvě hodiny. „Byl při vědomí, spolupracoval a i jeho chůze byla bez potíží,“ řekla Effenbergerová. Proč se chtěl muž zastřelit a proč pak pod vlivem alkoholu řídil auto, bude zjišťovat policie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.