Paroubek má dnes 55. narozeniny - Velká oslava na Kampě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paroubek má dnes 55. narozeniny - Velká oslava na Kampě!

PRAHA – Šéfovi ČSSD Jiřímu Paroubkovi je dnes pětapadesát! Velkou párty pro 200 hostů uspořádá zítra na pražské Kampě. A deník Aha! se podíval na to, jak se Jiří Paroubek s přibývajícími léty měnil…


(fotografie v tištěném Aha!)

Paroubek poprvé stráví narozeniny po boku své přítelkyně Petry Kováčové. Ta ještě neví, čím svého přítele obdaruje. „Mám pár tipů, ale rozhodnu se až dnes. Je to těžký oříšek,“ řekla deníku Aha! Petra, jejíž rodina v posledních dnech prožívá těžké chvilky. „Jeden deník píše urážky a lži o mojí rodině, to už je vrchol. To, že se omluví mně, je v pořádku, ale měli by se omluvit hlavně mým rodičům. Nevím, proč na ně útočí. To je nefér,“ svěřila se blonďatá tlumočnice.

A bude na oslavě paní Zuzana, stále ještě manželka šéfa ČSSD? „Ne. Dohodli jsme se na jiném společném způsobu oslavy,“ řekl deníku Aha! Paroubek. Na oslavu pozval celou řadu politiků a známých osobností, např. Jiřího Krampola, Radka Brzobohatého, Tomáše Savku. Přijít měl i Karel Gott, ten je ale v cizině. Pošle mu alespoň dárek. Mezi pozvanými není exprezident Václav Havel.


Autor: (pol)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.