Má syna, tělo snů a žádnou práci: Tahle kráska randí s Babišem jr.! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Má syna, tělo snů a žádnou práci: Tahle kráska randí s Babišem jr.!

Přítelkyně Andreje Babiše juniora Jelizaveta
Přítelkyně Andreje Babiše juniora Jelizaveta (Vkontakte)

Všechno špatné je k něčemu dobré. Tohle pořekadlo pasuje na Andreje Babiše mladšího (35). Na Krymu, kde prý loni pobýval proti své vůli, si premiérův syn »nabrnkl« přítelkyni. A je to vážně kus!

Totožnost ukrajinské přítelkyně Babiše mladšího Jelizavety M. (30) se povedlo rozkrýt českým a ukrajinským reportérům. Ti zjistili, že pár se seznámil loni v létě na jaltské pláži. Na Krym byl junior podle svých slov unesen spolupracovníky svého otce. Prý proto, aby nemohl před policií vypovídat v kauze Čapí hnízdo, ve které jsou oba obviněni. A dnes? V půlce srpna se Jelizaveta pochlubila na sociálních sítích, že uplynul rok, co s Andrejem tvoří pár...

Všichni šťastní

Vedle těla snů, jímž se Ukrajinka také ráda a často chlubí, přináší blonďatá kráska do vztahu také 11letého syna. Zda již byla v minulosti vdaná, se reportérům zjistit nepodařilo. Ani to, kde pracuje. Podle dostupných informací nikdy oficiálně zaměstnaná nebyla, ačkoliv dříve prý tvrdila, že dělala konzultantku ve firmě obchodující s oděvy. „Já jsem byl šťastný a jsem šťastný, že si našel přítelkyni, kterou má rád, dokonce se zasnoubili a jsou v pohodě,“ svěřil se před časem juniorův otec, premiér Andrej Babiš (64).

Nemocný? Lež!

A kde Jelizaveta bydlí? Pokud zrovna není v Ženevě s Andrejem, který ve Švýcarsku žije a má i tamní občanství, pobývá střídavě v malém bytě v ukrajinském Krivom Rogu, jindy zase na Jaltě. Matce Ljudmile prý také řekla o údajných psychických problémech svého partnera. Podle Babiše staršího junior trpí schizofrenií a na Krymu si měl odpočinout od tlaku. Možná budoucí tchyně ale povídačkám o špatné psychice nevěří. „Říkala, že ho podvedli. Udělali z něj nemocného,“ svěřila se Ljudmila ukrajinským redaktorům.



Přečtěte si
fido2
30. 11. 2018 • 13:28

A co ještě. Sci-fi na pokračování....bla, bla,bal Ta stará je také agentka. Podplatil ji sám Poroščenko. A nemoc pozná z i z vrtulníku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.