Celebrity vyvedly své ratolesti. Nejprodávanější hračka na světě slavila narozeniny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Celebrity vyvedly své ratolesti. Nejprodávanější hračka na světě slavila narozeniny

Narozeniny HOT WHEELS si nenechala ujít řada celebrit
Narozeniny HOT WHEELS si nenechala ujít řada celebrit (archiv)

Už je to padesát let od doby, kdy inovátor, raketový konstruktér a automobilový projektant přišli s prvním reálným modelem auta v poměru 1:64. Narozeniny známého autíčka HOT WHEELS si proto nenechala ujít řada českých celebrit se svými dětmi.

Ročně se této hračky prodá neuvěřitelných 530 milionů kusů, tedy 16 autíček za jednu sekundu. Oslava 50. narozeniny byla tedy velkolepou akcí. Více jak 300 hostů přivítala hollywoodská světla, angličák v nadživotní velikosti nebo luxusní fára, jejichž zmenšeniny značka prodává. Vevnitř pak více jak 200 dětí prožilo snovou party, kdy řádili s auty, dráhami, na Xboxu a jako dárky si každý odnesl, kolik angličáků unesl. A nenudili se ani tatínkové, pro ty byly zařízeny jízdy Teslu S a Teslou X.

Akci vtipně a svižně komentoval Jakub Prachař se šarmem sobě vlastním, Adam Mišík přivezl svého mustanga, s autíčky řádili oba synové Simony Krainové a Karla Vágnera, na hrací stůl si kromě dětí stoupl i nadšený Milan Peroutka. Se svým synem dorazila Gábina Partyšová a na dětství zavzpomínal vynikající herec a výherce StarDance Zdeněk Piškula.

Ukázali se i známí cestovatelé, rodina Šiklů, pro svého nenarozeného syna přišla načerpat inspiraci těhotná A.N.D.U.L.A. Mnohé děti pak s obrovským nadšením přivítala parkouristu Taryho, svůj vzor, který sice na místě žádná salta nepřevedl, ale ukázal, že kluk prostě zůstane klukem.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.