Odsedí si 10 let za pomoc vrahovi: Svazoval oběti, ty pak zemřely! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odsedí si 10 let za pomoc vrahovi: Svazoval oběti, ty pak zemřely!

Jaroslava T. poslal včera soud na 10 let do vězení.
Jaroslava T. poslal včera soud na 10 let do vězení. (Foto Aha! – Jana Ulrichová a Facebook)

Pomáhal vrahovi manželů S. (†45, †63) v zahrádkářské kolonii u Střížovic. Za to teď Jaroslav T. (54) u soudu vyfasoval 10 let vězení. Jak sám přiznal, pomáhal vrahovi oběti svázat.

Jaroslav T. vypověděl, že se nechal zlákat vidinou peněz. Miroslav B. (†55) si jej najal, aby mu pomohl spoutat oběti. „Šlo o chlapa, který dluží. Řekl, že ho svážeme, a dotyčný, kterému dluží, si to pak s ním přijde vyřídit,“ popsal. Dodal, že šlo o osm milionů, on sám měl pak druhý den dostat půl milionu. Netušil prý, že v domě bude i žena, dvě nezletilé dcery a dospělý syn. Přesto je pomohl svázat a zakrýt jim ručníky oči, pak z domu odešel

Brutálně je zabil

Miroslav B. po odchodu komplice oba manžele zavraždil. Marii (†45) utloukl polenem, jejího muže Aleše (†63) uškrtil provazem, dcery znásilnil a pak se zastřelil. Motiv jeho jednání zůstává dodnes nejasný. Jaroslav T. se pak sám přihlásil na policii. Podle soudu jednal čistě zištně, proto jej odsoudil za loupež a porušování domovní svobody. Oběma dívkám, které dodnes trpí posttraumatickou stresovou poruchou, musí navíc vyplatit po 100 000 korunách.

Aleše S. vrah praštil do hlavy polenem a pak ho uškrtil.

Marii S. vrah ubil polenem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.