Obžaloba o Jaromíru Š. (47) tvrdí: Znásilnil holčičku (8)!...pak kamaráda utopil v jímce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Obžaloba o Jaromíru Š. (47) tvrdí: Znásilnil holčičku (8)!...pak kamaráda utopil v jímce

Jaromír Š. u Krajského soudu v Plzni.
Jaromír Š. u Krajského soudu v Plzni. (Foto Aha! – Romana Vébrová, Kateřina Moravcová)

Bál se vězení za znásilnění dcerky (8) své přítelkyně. Proto Jaromír Š. (47) podle obžaloby vymyslel ďábelský plán. Kamaráda (†21) brutálně zavraždil a pak se násilí na dítěti snažil hodit na něj.

Otřesný případ začal loni. Tehdy sedmiletá holčička se na podzim svěřila mámě s tajemstvím, co s ní »strejda« dělá. „Přemluvil ji ke společné koupeli, při umývání ji osahával a přiměl ji, aby mu sahala na penis a masturboval před ní,“ uvedl státní zástupce Martin Rykl.

Uvěznil ho v žumpě

Máma holčičky se vzápětí s Jaromírem Š. rozešla, oznámila vše policii a s dětmi našla azyl u společného kamaráda Dominika P. na Mladoboleslavsku. Ten se navíc chystal proti muži svědčit u soudu. Vzápětí ale přišla hrůzná pomsta. Jaromír Š. měl mladíka letos v lednu v jeho domě omámit chloroformem. Pak ho autem odvezl do Kyselky na Karlovarsko a tam vhodil do septiku u zchátralého domu, kde dříve bydlel. „Jímku zavřel tak, aby poškozený nemohl utéci a postupně se utopil,“ řekl Rykl.

Zavražděný Dominik P.

Falešné přiznání

Bývalé partnerce pak podle obžaloby vrah poslal z Dominikova mobilu jeho jménem zprávu: „Férovějšího a zamilovanějšího chlapa než je Jaromír nikdy nenajdeš. Já mizím. Jsem na cestě za hranice.“ Ženě bylo ale hned jasném, že takovou zprávu by jí mladík nikdy nenapsal. Začalo policejní pátrání a tělo muže bylo po třech dnech nalezeno.

Jaromír Š.: Jsem nevinný...

Údajný vrah nyní popírá vinu. „Dcerky přítelkyně jsem se ani nedotkl, Jediné, co jsem s ní probíral, je, jak se jmenují části lidského těla,“ řekl. Odmítá i vraždu kamaráda. „Odvezl jsem ho autem do Varů, vysadil u Hlinkova pomníku a odjel. Nechtěl, abych na něj čekal,“ řekl Jaromír Š., kterému hrozí až výjimečný trest.

V jímce u tohoto domu mladík zemřel.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.