Šokující detaily o vraždě Honzy (†19) kvůli dluhu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šokující detaily o vraždě Honzy (†19) kvůli dluhu!

Pozůstalí postavili Honzovi u místa činu pomník
Pozůstalí postavili Honzovi u místa činu pomník (Jana Ulrichová)

U soudu už je případ otřesné vraždy Honzy (†19), jehož tělo našel myslivec letos v lednu u Bitozevsi na Lounsku. Obžaloba, kterou získala Prima TV, odhalila šokující detaily jeho smrti.

Honzovi, kterého známí popisovali jako milého bezproblémového kluka, se stala osudným oprava auta. Údajně za ni dlužil muži, který ho kvůli tomu nechal unést. Najal si na to Honzovy vrstevníky Adama a Tomáše (18 a 19), kteří ho měli k němu přivézt. Ti ho pod záminkou prodeje náhradního dílu vylákali na schůzku. Tam ho napadli baseballovou pálkou, a když se pokusil utéct, chytili ho a svázali.
Všemu přihlížel jeho kamarád, se kterým na schůzku přijel. Tomu oba útočníci pohrozili: „Jestli něco řekneš, tak si tě najdeme a zabijeme. Nebo tvoji rodinu.“ To ho vyděsilo natolik, že raději mlčel.

Oba mladíci pak zbitého Honzu přivezli muži, kterému údajně dlužil. Ten, když jej viděl v autě celého zakrváceného, řekl, ať ho raději hodí do nemocnice nebo tam, kde ho někdo najde. V tu chvíli se ale z únosců stali vrazi. Rozhodli se, že Honzu zabijí. Odvezli ho do lesa u Bitozevsi, kde ho znovu mlátili baseballovou pálkou, a poté se na něj vrhli s mačetou, kterou ho sekali a řezali do krku. Soud s nimi by měl začít ještě letos.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.