Pomsta, nebo vandalství? Rozjezdil hřiště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomsta, nebo vandalství? Rozjezdil hřiště!

Takhle dopadlo fotbalové hřiště v Rudolfově.
Takhle dopadlo fotbalové hřiště v Rudolfově. (Foto SK Rudolfov)

Pořádný vztek mají fotbalisté SK Rudolfov u Českých Budějovic. Bezohledný vandal jim rozjezdil fotbalový trávník. Na zeleném pažitu zůstaly koleje po autě, kterým hřiště křižoval.

Hřiště je v Rudolfově extrémně vytížené. Trénuje na něm dvakrát až třikrát týdně osm kategorií fotbalistů. O to větší zklamání pro hráče poničený trávník představuje. „Areál máme zajištěný nejen kamerovým systémem. Odhalení viníka tedy nebude pro policii, která již vše řeší, nikterak složité,“ uvedl místopředseda klubu Miroslav Šedivý.
Až policie vandala dopadne, má se na co těšit. Nejenže se bude zpovídat mužům zákona, shovívavost nemůže čekat ani od sportovců. „Můžete našemu klubu zaslat nápady, co kromě náhrady škody s takovým individuem dělat. Hřiště je něco, na co se prostě nesahá. Stojí tu už dlouhá desetiletí, přežilo nespočet hráčů, trenérů i funkcionářů a přežije i ty současné. Ne nadarmo se mu po celém světě říká svatostánek,“ napsal Šedivý.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.