Spor o tisícovku skončil smrtí. Obžalovaný: Jen jsem mu vrátil facku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Spor o tisícovku skončil smrtí. Obžalovaný: Jen jsem mu vrátil facku

Ilustrační foto
Ilustrační foto (profimedia.cz)

Zbytečnou smrt Jiřího Ch. (†43) z Brna má na stole krajský soud. Podepsaly se pod ni přemíra alkoholu a dluh, který nedokázali dva muži rozumně vyřešit.

Jiří Ch. se v podroušeném stavu v hospůdce pustil do svého známého Iva K. (47) a domáhal se vrácení půjčené tisícovky. Ivo K., který se bavil s přáteli, nakonec odešel vše vyřešit. Jenže došlo na facky. „Byla to nešťastná náhoda. Udeřil mě do obličeje, tak jsem mu to vrátil. Jenže zavrávoral, upadl a uhodil se do hlavy,“ popsal svou verzi události.
Jiří Ch. skončil v nemocnici, kde na následky vážného zranění hlavy zemřel. Za ublížení na zdraví hrozí obžalovanému až deset let vězení.

Ivo K. (vlevo) tvrdí, že šlo o nešťastnou náhodu. U soudu jej hájí někdejší obhájce čtyřnásobného vraha Kevina Dahlgrena Richard Špíšek.

Ivo K. (vlevo) tvrdí, že šlo o nešťastnou náhodu. U soudu jej hájí někdejší obhájce čtyřnásobného vraha Kevina Dahlgrena Richard Špíšek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.