Dívenka (3) s nádorem na mozku se zázračně uzdravila: »Vyléčil« ji polibek od papeže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dívenka (3) s nádorem na mozku se zázračně uzdravila: »Vyléčil« ji polibek od papeže!

Těžce nemocnou Giannu (3) v roce 2015 políbil na hlavičku papež František. Dnes se její rodiče radují. Tumor na mozku ustoupil.
Těžce nemocnou Giannu (3) v roce 2015 políbil na hlavičku papež František. Dnes se její rodiče radují. Tumor na mozku ustoupil. (Foto Facebook, Twitter)

Příběh, který dnes dojímá celý svět! Pomůže církvi napravit její reputaci pošramocenou pedofilními skandály? Těžce nemocnou Giannu (3) v roce 2015 políbil na hlavičku papež František. Dnes se její rodiče radují. Tumor na mozku ustoupil, holčička začala slyšet, směje se a chystá se do školky!

Papež v září 2015 v rámci své návštěvy USA zavítal i do Filadelfie. Mezi mnoha dětmi, které (jak to vždy dělá) políbil na hlavičku, byla tehdy i Gianna Masciantonio. Děvčátko mělo nádor na mozku a lékaři vůbec nepředpokládali, že se dožije prvních narozenin.

Gianna je ale rozená bojovnice, narozeniny se svými rodiči oslavila. A den po nich se dostala do rukou papeže Františka.
Pak se stal zřejmě zázrak! Dva měsíce po návštěvě papeže se zdravotní stav dívenky začal pronikavě lepšit. Gianna trpěla histiocytózou, vzácným onemocněním, které zabraňuje, aby mohl být pacient operován za účelem odstranění nádoru. Krevní porucha totiž kromě jiného způsobuje i rozsáhlé léze na mozku.


Gianna tedy podstoupila chemoterapii a několik drobnějších zákroků – a nádor ustoupil! Dívenka je v dobrém zdravotním stavu, a dokonce brzy začne chodit do školky. „Vede si tak neskutečně dobře. Předtím vůbec neslyšela, ale už se jí sluch vrací. O vše se strašně zajímá. Hraje si s ostatním dětmi, je u vytržení z každého nového dne,“ uvedla její matka Kristen.

František se zajímá
Když papež líbal dítě na hlavičku, nevěděl, že je tak těžce nemocná. Nyní je jejím zázračným uzdravením nesmírně potěšen a nechává si o jejím léčení posílat všechny zprávy...

Víte, že...
...Joey a Kristen Masciantoniovi, rodiče malé Gianny, darovali Dětské nemocnici ve Philadelphii, kde se léčila, na znamení díků v přepočtu 1,1 milionu korun?



Přečtěte si
jasnovidec01
21. 8. 2018 • 14:44

No jo ...víra tvá tě uzdraví...vždyť jí políbil ten největší pedofil...tak se nádor lekl a zmizel

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.