Vrah Lenky (†36) v Egyptě: Náboženský šílenec, nebo nemocný muž? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vrah Lenky (†36) v Egyptě: Náboženský šílenec, nebo nemocný muž?

Útočník, který v Egyptě zabil českou účetní Lenku se údajně hlásil k Islámskému státu
Útočník, který v Egyptě zabil českou účetní Lenku se údajně hlásil k Islámskému státu (Blesk.cz)

Za smrt Lenky (†36), kterou pobodal na pláži v egyptské Hurghadě, nebude pykat ve vězení. Útočník (28) je podle dostupných informací psychicky nemocný. 

Muž byl v Egyptě umístěn do psychiatrické léčebny, uvedlo podle agentury DPA státní zastupitelství v německém Hildesheimu. Egyptské úřady uvedly, že lékařská expertiza ještě není k dispozici a muž se stále nachází ve vazbě.

Spolkový kriminální úřad po krvavém činu poslal na místo vyšetřovatele, kterým jeden ze svědků řekl, že útočník křičel, že v Egyptě nemají cizinci a křesťané co dělat. „Stále toho hodně hovoří pro islamistické pozadí útoku,“ napsal minulý týden německý týdeník Der Spiegel.

Loni 14. července usmrtil Egypťan dvě Němky (†56 a †65) na hotelové pláži několika bodnými ranami nožem. Kromě toho zranil čtyři cizinky, včetně Češky Lenky. Ta těžkým zraněním podlehla o 12 dní později v nemocnici.

 Lenka (†36) zemřela. Pobodaná česká turistka v Egyptě podlehla svým zraněním

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jajas
4. 4. 2018 • 18:53

Docela trapná otázka. Všichni "náboženští šílenci" nemocní......vždyť už to, že jsou to "šílenci"! To je nemoc: Šílenství je ztráta rozumového úsudku, pomatenost, nepříčetnost, bláznovství. Přesněji psychopatologie chápe šílenství jako různé formy pomatení a duševních chorob.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.