Řidič (29) s kamarádem (26) zkusili nerovný boj: Ujížděli malotraktorem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Řidič (29) s kamarádem (26) zkusili nerovný boj: Ujížděli malotraktorem!

Tímhle »žihadlem« silniční pirát opravdu nemohl pláchnout.
Tímhle »žihadlem« silniční pirát opravdu nemohl pláchnout. (Foto ara)

Honička, která musí každého rozesmát! Policejní hlídka na Svitavsku chtěla zkontrolovat podezřelý malotraktor bez značky a světel. Šofér (29) ale dupnul na plyn a s kamarádem (26) ujížděl, co to dalo…

Těžko říct, jestli se chechtali i policisté za volantem služební Octavie, jistě však měli radost, že bláznivou stíhací jízdu vyhráli.

Ještě aby ne, když naháněli podomácku vyrobený stroj, který vjel na louku a během chvíle se stal neovladatelný, že dvojice mužů raději za jízdy vyskočila. Za okamžik byli pilot i jeho navigátor lapeni.

„Naštěstí pak traktor samovolně zastavil a nikdo nebyl zraněn,“ řekl policista Ondřej Zeman. A důvod ujíždění? „Vozidlo nemělo značky ani pojištění a dechová zkouška ukázala u řidiče přes jedno promile,“ řekl Zeman, který doplnil, že oba muži vysvětlovali, že si ve dvě ráno museli nutně dojet pro cigarety.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.