Pohřeb Podlahovy parťačky Šárky Tomanové: Co se stalo den před smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohřeb Podlahovy parťačky Šárky Tomanové: Co se stalo den před smrtí!

 (: Archiv)

PRAHA – Děsivé tajemství vyšlo najevo v den pohřbu moderátorky Šárky Tomanové (†39). Ve chvíli, kdy končil smuteční obřad, maminka Šárky jen tiše zavzlykala: „V den, kdy má dcera zemřela, jsem měla šedesáté narozeniny. A jen jediný den před tím mi to slíbila…“ A pak jen několik minut tiše sledovala rakev se svou milovanou dcerou.

Až nad rakví odhalili strašné tajemství

Co se den před tím, než Šárce selhalo srdce, odehrálo? Postihla ji snad další rána osudu? Vždyť si Šárka v životě zažila své. Nebylo jí ani čtyřicet, když zemřela, a to měla za sebou hned několik životních zkoušek. Trpký vyhazov z Prima Receptáře, který tolik milovala, z pořadu, ze kterého ji vyhodili na popud jejího kolegy Přemka Podlahy. Tak těžce to nesla, že propadla alkoholu. Zhroutila se, skončila v psychiatrické léčebně, vrátila se a zase pila. Manžel se s ní jen pár měsíců před smrtí rozvedl. A tak v den svého skonu trpěla sama, jen s maminkou. Neměla nikoho dalšího, o koho by se moha opřít, komu se vyplakat na rameni. Bojovala se závislostí na alkoholu, ale prohrávala.

Den před smrtí však udělala asi nejodvážnější krok svého života. „Ten den souhlasila, že se půjde léčit,“ tiše hlesla její maminka Hana Rolencová. Jaká to byla radost v srdci maminky. Chtěla, aby se její dcera léčila, ale české zákony léčbu bez souhlasu závislého nedovolují. A tak ji maminka přemlouvala, prosila, nutila, dlouho všechno marně. Ale Šárka nakonec sebrala odvahu a souhlasila. Byl to první, ale o to větší krok k její záchraně. „Byla jsem nejšťastnější člověk na světě. Říkala jsem jí, že mi dala nejkrásnější dárek k mým narozeninám. Druhý den, v den mých šedesátých narozenin, jsem ale dostala její smrt,“ zavzlykala paní Rolencová na včerejším pohřbu. Na pohřbu, kam nakonec pár přátel přece jen přišlo. Rozloučit se dorazil i bývalý manžel Josef Libický.

Jen její televizní parťák Přemek Podlaha, kutil, který ji z televize vyštípal, jen on nepřišel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.