Nechala striptérka zlikvidovat boháče? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nechala striptérka zlikvidovat boháče?

Manželství boháčovi vydrželo rok...
Manželství boháčovi vydrželo rok... (Foto: Facebook, Profimedia.cz)

Bývalá ukrajinská striptérka Žanna Zjuzina (38), přezdívaná Černá vdova, protože měla nechat zavraždit svého bohatého britského manžela Barryho Pringa (†47), se jen tak nevzdává. Vymohla si nový proces s kompletně novým vyšetřováním.

Nebohý britský milionář Pring si našel na internetové seznamce nevěstu na Ukrajině. A to se mu zřejmě stalo osudným. V roce 2008 ho po obědě k prvnímu výročí jejich svatby srazilo v Kyjevě neosvětlené nákladní auto. Všechno ukazovalo na to, že se ho Žanna, podle všech klasická zlatokopka, chtěla zbavit a převzít jeho majetek. Vlákala ho tedy do pasti. Pringa nechala  na ulici zavolat taxi, zatímco ona se vrátila do restaurace pro údajně zapomenuté rukavice. Právě v tu chvíli Barryho smetl kradený náklaďák bez espézetek...

Bez obvinění
Žanna hned po nehodě uprchla do Británie, kde se pokusila ovládnout několik nemovitostí a manželovu poradenskou firmu. Z »dědictví« se jí ale podařilo »vysát« jen asi 800 000 korun, než se do případu vložil nebožtíkův bratr a prokuratura. Soudce na základě nepřímých důkazů uznal, že nešlo o náhodu, ale plánované zabití, avšak nikdo konkrétní nebyl obviněn.

Žanna se k žádnému líčení nedostavila. Nepřišla dokonce ani na pohřeb. Nyní se jí podařilo výsledky prvního vyšetřování zcela zrušit. Podle jejich slov nedostala nikdy příležitost svědčit, justice také uznala, že se nyní naskytly nové skutečnosti a svědectví.

Už má nového
Navíc milionářovo tělo se vrátilo z Ukrajiny zcela bez vnitřností a nabalzámované, takže vyšetřovatelé nemohli udělat žádné testy. „Připadám si, jako by mě nakopali do zubů,” nechal se slyšet Pringův bratr Shaughan (54). Žanna mezitím neztrácí čas, má nové jméno (Julianna Moore) a randí už s dalším britským milionářem...

Černá vdova, nebo polepšená striptérka jako Pretty Woman?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.