Rozvod Anife - Podvedla soud. Dostane klepeta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvod Anife - Podvedla soud. Dostane klepeta?

Anife přijela včera odpoledne na Novu natáčet Prásk!, ačkoliv se u soudu omluvila, protože je prý dlouhodobě v zahraničí!
Anife přijela včera odpoledne na Novu natáčet Prásk!, ačkoliv se u soudu omluvila, protože je prý dlouhodobě v zahraničí! (Aha!: Hana Kalvachová)

PRAHA – Vypráskaná Bulharka lhala? Přestože Anife Vyskočilová (32) odůvodnila odklad svého včerejšího prvního rozvodového stání s manželem Ivanem Vyskočilem (59) mimo jiné dlouhodobou cestou do ciziny, v době, kdy měla stát u soudu, v klidu natáčela Prásk! na Nově.

A pokud se prokáže, že skutečně uvedla nepravdivý důvod, mohla by dostat za pohrdání soudem pořádkovou pokutu do 50 tisíc korun.

„Nic vám k tomu neřeknu,“ odsekla nám Anife, když jsme se ptali, proč se z měsíc naplánovaného úkonu tak průhledně vyvlékla. To, že nikam nejela a normálně se celý den pohybuje po Praze, totiž věděli všichni. „Ano, paní Vyskočilová dnes normálně natáčí,“ potvrdili deníku Aha! přímo v redakci magazínu Prásk! na Nově, kam Anife přijela po třetí hodině odpolední natáčet svou Trafiku. Přitom ten samý den, jen o dvě hodiny dříve, měla být Anife u Okresního soudu Praha - východ na prvním rozvodovém stání s Ivanem Vyskočilem, které bylo naplánované dlouho dopředu.

„Dohodli jsme se na tom dostatečně včas, ona souhlasila. Pak jsem se tři dny před stáním dozvěděl, že ho chce odročit, mimo jiné prý kvůli dlouhodobému pobytu v cizině. Což je nesmysl. Právníka zřejmě sháněla na poslední chvíli a chtěli získat čas,“ myslí si Ivan Vyskočil, který je z prodlev naštvaný a přemýšlí, jestli Anife tou cizinou nemyslela Česko, kde už ale dávno díky sňatku s ním získala občanství.

Anife, jejíž ústa jsou prořízlá jako ústa staré indiánky, se už raději k ničemu vyjadřovat nechce. Další stání je naplánované na 10. května a na to už se snad připravit stihne.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.