Jiří Paroubek už má dost diety? Potají dlabal housku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Paroubek už má dost diety? Potají dlabal housku!

Zatímco Paroubková nakupovala její muž se potají ládoval houskou.
Zatímco Paroubková nakupovala její muž se potají ládoval houskou. (Foto Aha! – David Kundrát)

O víkendu proběhl po celém Česku čtvrtý ročník Národní potravinové sbírky! V Tesku byla nakupovat i překladatelka Petra Paroubková (43).

Ta si vzala jako pomocnici dceru Margaritku a sekundoval i manžel Jiří Paroubek (64), kterému se díky Petře podařilo shodit pěkných pár kilo. „Vyhýbáme se lepku, pečivo se samozřejmě u nás doma taky najde, ale jen chleba, vždyť pečivo se dá nahradit zeleninou. Vím, že když dám Margaritce na výběr pečivo, nebo sýr, vybere si sýr,“ přiznala Petra, aniž by tušila, že opodál postává její muž, který se s velkou radostí spokojeně zakusoval do té nejlepší křupavé bílé housky, která má v sobě lepku na rozdávání.

„Tak to vidíte, ale já ho samozřejmě nekontroluju,“ smála se Paroubková a usmíval se i spokojený expremiér, který si očividně po dlouhé době dopřál křupavou houstičku, kterou zřejmě doma jen tak nenajde.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.