Magické recepty pro dlouhý život: Koupele, čaje, odvary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Magické recepty pro dlouhý život: Koupele, čaje, odvary!

Je libo nápoj lásky?
Je libo nápoj lásky? (Foto scom, ara)

Lidská přání jsou už po tisíce let stejná. Chceme být mladí, krásní a milováníhodní tak dlouho, jak to jen půjde. Snahy mágů, čarodějek, alchymistů i šamanů se také vždy zaměřovaly na to, jak si mládí, krásu a sexuální potenci uchovat. Chcete znát tajné návody z čarodějné kuchyně?

Dub přináší věčné mládí
Dlouhověký dub byl vždycky považován za strom, který podporuje dlouhověkost, proto se žalud často nosil jako talisman, oddalující stárnutí.
Omlazující účinek má podle tradice také koupel připravená z dubové kůry. Kromě magických účinků má i nezanedbatelné účinky zdravotní. Léčí anální píštěl a hemoroidy, vředy, ekzémy a obtížně se hojící rány.

Koupel s dubovou kůrou
Potřebujete: 1 kg dubové kůry z mladých větví, 2 – 3 litry vody.
Postup: Dubovou kůru přelijeme vodou a svaříme asi hodinu na mírném ohni, poté scedíme a vlijeme do připravené koupele. Doba koupele nemá překročit 20 minut.
Vždy dbáme na to, aby hladina vody v koupeli byla níž než srdce!

Víno pro inspiraci, moudrost a potenci
Yzop je jednou z nejsilnějších magických rostlin. Má očistnou moc, takže nás zbavuje tíživých myšlenek, podporuje moudrost  a navíc, působí afrodiziakálně, zvlášť na pány.

Yzopové víno
Postup: Osm lžic nasekané natě yzopu macerujeme 8 dní v 1 l bílého vína, nejlépe ryzlinku. Scedíme a pijeme 1 dl denně večer před spaním. Před milostnou akcí dávku zdvojnásobte.


Lipový rituál pro dobrý spánek
Lípa je strom, který má silnou mateřskou energii, je vhodná pro ty, kdo jsou přetížení, trpí pocity únavy a úzkosti. Hojí emocionální rány, ale také otevírá srdce těch, kdo se bojí projevit emoce. Figurky, vyřezávané z lipového dřeva se hodí jako talismany pro štěstí, větévky se věší nade dveře.

Pomalý rituál
Připravte si na lipový čaj speciální šálek a vyhraďte si na něj chvíli. Zkoncentrujte se, uvědomte si, co je pro vás důležité. Uvědomte si své potřeby a cíle, a připusťte si, že  vaše spokojenost přinese harmonii i vašemu okolí. Pamatujte, že ostatní máte milovat stejně jako sebe, ne víc. Pomalu upíjejte a nechte teplo nápoje prostoupit vaším tělem.

Lipový čaj
Postup: 1 lžíci lipového květu spaříme jedním šálkem horké vody.

Magická afrodisiaka podle abecedy

Agave
Šťáva z agáve se používá k vyvolání vášně.

Cesmína paraguayská
Pokud je nošena na těle, přitahuje cesmína opačné pohlaví. Odvar z jejích listů působí povzbudivě, traduje se, že pokud pijete maté s milovaným člověkem, zůstanete spolu.

Cibule kuchyňská
Pojídání cibule působí příznivě na potenci, stejně tak přidávání cibulové šťávy do pokrmů.

Česnek kuchyňský
Česnek v jídle je silným afrodisiakem, pro osoby s nízkým tlakem to však neplatí.

Hrušeň obecná
Hrušky se často používají při »kouzlech lásky«, »zakleté« hrušky vyvolávají při požití sexuální vzrušení.

Kapara trnitá
Plod kapary se používá při milostných kouzlech, také k vyvolání vášně, navíc léčí impotenci.

Kapraď samec
Kapradí nošené ve váčku mocně přitahuje ženy a úspěch obecně.

Kardamon pravý
Magicky připravená semena, přidaná do horkého vína, vyvolávají tělesnou vášeň. Jako afrodisiaka se užívají i semena zapečená v jablkovém koláči. Kardamon se přidává do sáčků a kuřidel k přivolání lásky.

Kmín luční
Kmín se přidává do sáčků a směsí k přivolání partnera, semena v jídle probouzejí vášeň.

Kopr zahradní
Vykoupete-li se v lázni, do které je přidán kopr, stanete se neodolatelnými, jeho vůně rozněcuje vášeň.

Líska obecná
Jediný lískový oříšek, nošený na těle, zvyšuje plodnost.

Máta
Odvar z magicky preparovaných lístků se používá k vyvolání vášně.

Miřík celer
Používání natě i semen vyvolává tělesnou touhu, čarodějnice prý polykaly semena celeru před odletem na sabat.

Mrkev obecná
Polykání mrkvových semínek pomáhá ženám otěhotnět, konzumace mrkve léčí impotenci.

Olivovník evropský
Plody olivy zajišťují u žen plodnost, u mužů podporují sexuální apetenci. Zároveň vyvolávají vášeň. Athénské nevěsty nosily olivové věnce, aby je obdařily plodností.

Orobinec úzkolistý
Není-li žena spokojená s pohlavním stykem se svým partnerem, měla by u sebe nosit orobinec, nebo ho uschovat v lůžku.

Pačule obecná
Přidává se do váčků a koupelí určených k přivolání lásky, najdete ji také v talismanech, majících zajistit plodnost.

Pelyněk brotan
Nošen ve váčku nebo uschovaný v ložnici přivolává lásku partnera, pod postelí vyvolává tělesné touhy.

Petržel zahradní
Požívání petržele zvyšuje plodnost a povzbuzuje vášně, naopak pokud jste zamilováni, petržel netrhejte, láska by mohla skončit.

Rozmarýn lékařský
Rozmarýn se používá ve směsích a kuřidlech pro vyvolání lásky a sexuální touhy, je častou ingrediencí u rostlinných afrodisiakálních směsí.

Sezam indický
Sezamová semínka při konzumaci vyvolávají vášeň.

Skořicovník ceylonský
Jako kuřidlo nebo ve váčcích a odvarech přivolává lásku a vyvolává tělesnou vášeň.

Slunečnice obecná
Semena slunečnice mají pojídat ženy, které touží otěhotnět, naopak ctnost podporuje šťáva vylisovaná z lodyh.

Šafrán setý
Šafrán se používá zejména ve váčcích pro vyvolání lásky a touhy, rozptyluje melancholii.

Vanilka pravá
Vanilka se přidává do váčků k přivolání lásky a vášně, cukrem z misky, kde je také lusk vanilky, se přislazují nápoje lásky.

Kouzelný asfrodisiakální parfém (pro ženy)
Postup: Smíchejte jeden díl citronového oleje, jeden díl pačuli a šest dílů lihu. Přidejte několik lístků routy, kterou jste předtím zaříkávala (viz zaříkání bylin). Potom se vykoupejte v teplé vodě a potřete se tímto parfémem. Muži by k vám měli být silně přitahováni.

Rituály věčného mládí podle Ravena Argoniho
Pokud se řekne bájná dlouhověkost, nebo věčné mládí, pletou si lidé často princip nestárnutí nebo zpomaleného stárnutí, kdy se retardace netýká duševních projevů stárnoucího člověka, ale projevů jeho stárnutí, s rituálním prodlužováním věku nebo s bájnou nesmrtelností.

Pokud byl někdo podle bájí, legend a pověstí nesmrtelný (bůh, upír, ďáblův zaprodanec, čaroděj či čarodějka), tak to ještě neznamenalo, že musel nutně vypadat jako jinoch, mladík nebo dosud nezadaná slečna.

První proveditelný způsob zpomalení nebo až zastavení stárnutí, který často používali původní přírodní šamani, je to pravidelné prožívání extatických stavů. Nedá se říct, že je to přímo rituál, spíše bychom mohli mluvit o rituálním tanci. Mnoho lidí na to určitě řekne, ne, děkuji, nechci, netančím, nebudu tady jako šašek poskakovat kolem ohně, co by tomu řekli sousedé? To ale samo o sobě nijak nesnižuje účinnost této metody.

Při prodlužování věku je situace trochu jiná, tady skutečně asi pomohou jenom rituály, délka života je daná geneticky, to je to, co občas označujeme jako osud a genetika se dá ovlivnit nejlépe pomocí speciálních rituálů – můžete si to vyzkoušet jako klasický rituál, dáte na »oltář«, čili na místo speciálně určené pouze k rituálům, symboly země, vzduchu, ohně a vody, soustředíte se na své přání, které se pokoušíte stále dokola co nejlépe formulovat.

Před oltářem by mělo být také zrcadlo, které je symbolem odrazu nebo zpětného odrazu a nejzákladnějšího zákona celého nám známého vesmíru – zákona akce a reakce. Do nádob nalijete vodu, zapálíte svíčky a vonné čadivky, napíšete své přání na papír (A7 postačí) a na kamenném popelníku nebo na dlaždici papír s přáním a s magickými symboly, spálíte. Dobré je taktéž vyřknout své přání dožít se devadesátky nebo stovky do zrcadla. Hlavně, aby se i vaše podvědomí přesvědčilo, že to myslíte vážně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.