Čárování pro lepší sex: Dejte to dohromady, tajemné čarodějnice a pak hned májový lásky čas... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čárování pro lepší sex: Dejte to dohromady, tajemné čarodějnice a pak hned májový lásky čas...

Čáry máry, lepší sex, ať mám hned!
Čáry máry, lepší sex, ať mám hned! (Foto scom, ara)

Už zítra nás čeká nejmagičtější večer v roce. Noc splněných přání, noc plná vášně, noc plodnosti. Proto chyťte příležitost za pačesy a přičarujte si s námi přízeň, celoživotní oddanost svého partnera nebo vysněné miminko. Půjde to hladce. Kouzlům, která vám teď ukážeme, se totiž o filipojakubské noci mimořádně daří. 

MALÝ ÚPLŇKOVÝ HOROSKOP

30. duben je dnem velkých změn, a to především v partnerských vztazích. Štír, v jehož znamení nadcházející úplněk bude, s sebou nese velkou sexuální energii. Zároveň ale na povrch vyplouvají staré křivdy. Pokud vás něco trápí, připusťte si to a všechny problémy řešte s rozvahou, ovládejte své emoce. Úplněk má velký vliv také na léčivé byliny, které mají největší sílu. Pokud plánujete poslední dubnový den pracovat na zahrádce, neměli byste seřezávat stromy, keře nebo živé ploty. Mohlo by se totiž stát, že se jejich růst vlivem úplňku zcela zastaví.

Kouzlo přitažlivosti

Dámám, které chtějí být neodolatelné, tenhle magický rituál zaručí, že se za nimi všichni muži budou otáčet. Je velmi snadný, potřebujete k němu hrst koření podle toho, jaká je vaše přírodní barva vlasů. Jste-li blondýna, připravte si mletý muškátový oříšek. Pokud máte hnědé vlasy, volte skořici. Černovlásky sáhnou po sladké paprice a zrzky po šafránu. Koření si nasypte do ruky, kterou nepíšete. Poté se postavte čelem k místu, odkud vychází slunce. Pomalu se otáčejte a z hrsti druhou rukou rozsypávejte koření do kruhu. Během toho proneste kouzelnou formuli: „Magická vůně bylin a koření teď přivábí mého milého v jediném okamžiku.“ Až budete opět stát čelem k východu, koření dosypte a pak řekněte: „Tak se staň!“ Magický kruh kolem vás vytvoří silnou auru a budete pro svůj protějšek nepřehlédnutelné.

Lektvar plodnosti

Pokud se už dlouho marně snažíte o miminko, neztrácejte naději! Milování o filipojakubské noci může všechno změnit. Své úsilí podpoříte nejen lektvarem, který je mimochodem velmi chutný, ale také sexem přímo v lůně přírody. Recept je jednoduchý. Svařte 500 ml francouzského červeného vína se špetkou skořice, okvětním lístkem červené růže, trochou sušeného kotvičníku a na kousky pokrájeným zázvorem. Nechte 2 minuty probublávat, poté lektvar odstavte a přidejte lžíce medu. Po úplném vychladnutí jej přelijte do skleněných lahviček. Lektvarem si s partnerem připijte těsně před milováním.

ZBYTEK TEXTU najdete v tištěném Nedělním Aha! - Například rituál na přivolání lásky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.