Děsivá pomsta! Žena se vrátila z práce: Načapala muže s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivá pomsta! Žena se vrátila z práce: Načapala muže s milenkou!

Nevěrnice se snažila schovat v dece. Nakonec ale skončila nahá v koutě...
Nevěrnice se snažila schovat v dece. Nakonec ale skončila nahá v koutě... (Reprofoto: YouTube)

Představte si, že přijdete domů a načapáte drahou polovičku in flagranti. Co uděláte? Začnete řvát, rozpláčete se, nevěříte vlastním očím, balíte kufry, vyhodíte je? Nejmenovaná žena z Bangkoku se rozhodla pro poslední možnost. Milenku svého manžela okamžitě vyhodila z bytu. Nahou!

Žena se ten den vrátila z práce dřív a chtěla manžela překvapit. Už při vstupu do bytu si ale všimla, že jsou na rohožce cizí dámské boty a začala tušit, že má její muž doma nějakou společnost. Rozrazila proto dveře a nestačila zírat. Její manžel si to zrovna rozdával na gauči s 24letou dívkou.

Když praskne nevěra, mnozí se řídí podle známé rady sexuologa Miroslava Plzáka: „Zatloukat, zatloukat, zatloukat!“ Ostatně to zkusil i onen načapaný nevěrník, který prohlásil: „Není to, jak to vypadá, nic spolu nemáme.“

To ale ženu rozpálilo doběla, začala na oba řvát a celý svůj »zásah« si pohotově točila na mobil. Na videu je vidět, jak si přes sebe mladá nevěrnice přehodila modrou deku a pobíhá po bytě. Nakonec ale skončila v koutě u dveří, kde ji zastihla i žena a deku jí bez slitování strhla. Nahá záletnice se sice snažila s pláčem situaci vysvětlit, ale nepochodila – letěla rovnou z bytu! Jediné, co si stačila vzít, byly její boty. Muž se ale nakonec ukázal jako »gentleman«, hodil jí na chodbu spodní prádlo, oblečení a nakonec donesl i kabelku a po zemi »poslal« mobilní telefon. Jak se manželka vypořádala se záletníkem, zdroje neuvádějí. Podle některých se ale manželé rozešli ještě před tímto incidentem.

Nejvíc si však paradoxně stěžuje milenka, a to že utrpěla její pověst poté, co se video s ní začalo šířit jako lavina po internetu. „Je to nechutná ku*va,“ má ale jasno žena, která ji natočila.

Přečtěte si
dzambulka007
11. 8. 2016 • 16:07

Také si myslím, řešit má svého chlapa a ne cizí ženskou, která ani nemusí vědět, že nějaká manželka existuje. Něco podobného se stalo kámošce, netušila, že její nová známost má přítelkyni, přišli jednou k němu, měla to být první noc, ženská tam byla, na jeho překvapený dotaz co tam dělá, prý spustila jekot jak siréna, kámošku vzala za rameno a vyhodila. Prostě pi.a. Vleze do bytu, který není její a vyhazuje majitelovy návštěvy. Kámoška chvilku čekala na chodbě co bude, z bytu se ozýval těžký řev, ten její blbec nic, tak odešla. Dál se s ním už nebavila. Ne proto, že měl ženskou, vztahy začínají a končí, občas se i chvíli můžou překrývat, ale proto, že ji dovedl do bytu, kde byla stíhačka a nakonec nechal uprostřed noci vyhozenou před dveřmi. Stejně tuto debilitu nechápu. Pokud budu mít s někým společný byt, tak si do něho přece nepřivedu milence, nebo si zajistím, aby byl manžel opravdu pryč.

kinki
11. 8. 2016 • 11:15

Nechapem tieto zeny, co sa vrsia na milenkach svojich muzov,miesto toho, aby si to vybavili s muzom. Ved ked by nebola tato milenka, bude ina milenka. V prvom rade si vazene zeny rieste problemy so svojim chlapom, a nie s milenkami.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.