Buddha bude mít v Praze hotel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Buddha bude mít v Praze hotel

Pařížská pobočka je esencí východních kultur.
Pařížská pobočka je esencí východních kultur.

PRAHA – Praha se zapojí do řetězce Buddha-bar hotelů. Nedaleko Staroměstského náměstí se už příští rok otevře stylový restaurant a hotel, který bude zcela ve východním duchovním stylu.


Dosud takový hotel existuje pouze v Paříži, teprve po Praze se otevře i v Dubaji!

Buddha-bary na návštěvníka útočí vůní i hudbou. „Dosahujeme toho kombinací orientálních barev a vůní, které doplňuje východní hudba, japonské a čínské artefakty a všemu vévodí mohutná socha sedícího Buddhy. Podobně by měl působit i nový designový hotel, jehož bude Buddha-Bar součástí,“ uvedla k projektu Michaela Winklerová za společnost CPI Hotels.

Na pěti podlažích Buddha-bar Hotelu Prague se plánuje 36 luxusně vybavených pokojů a tři stylově sladěná apartmá. Hosté budou mít k dispozici také fitness a parní lázeň. Kliknutím zvětšeteJedinečnou atmosféru a kulinářské lahůdky budou moci okusit v Siddharta-café anebo v Buddha-baru.

Originální návrh architektonického zpracování a designu pochází od Raymonda Visana a týmu jeho architektů, který v roce 1996 realizoval vůbec první Buddha-bar v Paříži přitahující pozornost celebrit z celého světa.

Nový pětihvězdičkový hotel bude otevřen na podzim roku 2008. Poptávka po takovýchto druzích bydlení totiž stále roste. Průměrně o deset procent ročně. Jenom loni se v luxusních hotelích v Praze ubytovalo přes 680 tisíc turistů.


Autor: (gol)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.