Konečně se objevila! Merkelová po útocích uklidňovala národ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Konečně se objevila! Merkelová po útocích uklidňovala národ!

Kancléřka Angela Merkelová.
Kancléřka Angela Merkelová. (Foto: ara)

Německem tekla krev nevinných po útocích islamistů z řad imigrantů, ale kancléřka Angela Merkelová byla na dovolené. Na veřejnost a před novináře předstoupila až včera, poté co ji za „hlavu v písku“ kritizoval prestižní list Die Welt.

Článek kromě jiného připomněl, že i prezident Obama kondoloval Němcům dříve než ona... Merkelová se ovšem opřela do Evropské unie, jež podle ní nedělá dost při přijímání uprchlíků ze Sýrie. Navíc jejich rozdělování prý nefunguje tak, aby zátěž migrační krize rovnoměrně nesly všechny země EU. Se slovy „jsme ve válce s Islámských státem“ vyzvala národ, aby se útoky nenechal zastrašit a nedával vinu uprchlíkům, kteří za nic nemohou.


Víte, že...
...podle průzkumu s vstřícnou politikou Merkelové v uprchlické krizi nesouhlasí 57 procent Němců? Je to vůbec poprvé, co počet odpůrců kancléřčiných opatření získal v německé společnosti nadpoloviční většinu.

Přečtěte si
hejhej
29. 7. 2016 • 14:02

Merkelová má v sobě více drzostí jako hov.en. Mele stále dokola jedno a to samé, po každých vraždách. Muslimové ať jsou odkukoliv si neváží života svého ani druhých, přivandrují do Evropy a jenom si nárokují. To nejsou chudáci, kteří utíkají před válkou ale přítomní nebo budoucí vrazi. Proč přijímají chlapy, ti by měli bojovat ve svých zemích. Ale američané jim dali peníze, telefony, dokonce je jednou dobou přiváželi k evropským břehům svými loděmi a Merkelová jim leze do zadku. Buď musí, protože na ni něco mají, nebo už dostala. Merkelov spolu s Hollandem, Junckerem mají na rukou krev nevinných lidí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.