Spiderman z Paříže: Hasiči mu nabídli džob! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Spiderman z Paříže: Hasiči mu nabídli džob!

Život se mu za záchranu obrátil naruby.
Život se mu za záchranu obrátil naruby. (Foto ČTK)

Malijský imigrant Mamoudou Gassama (22), tzv. Spiderman, který zachránil dítě visící z balkonu ve čtvrtém patře, je živoucím důkazem toho, že dobré skutky se vyplácejí!

Kromě toho, že od francouzského prezidenta Emmanuela Macrona (40) dostal za svůj hrdinský čin čestné francouzské občanství, jak jsme informovali už včera, se mu naskytla i nabídka práce: ve svých řadách by jej podle Macrona rád uvítal sbor dobrovolných hasičů! Mladý Afričan si již byl prohlédnout stanici, na níž by mohl začít sloužit.

Jen tak na okraj – otec, jenž nechal synka bez dozoru, a ten se mu následně málem zřítil z balkonu, si prý z bytu vyběhl na nákup, avšak na ulici se zabral do lovu Pokémonů. Matka chlapečka byla v čase incidentu v zahraničí, na návštěvě své matky na ostrově Réunion...



Přečtěte si
-bello-
31. 5. 2018 • 00:16

Francii lépe neřešit! Od Macrona, přes výchovu dětí po imigranty je to bordel, který nikdo nikdy nedá dohromady.Hlavně, aby jich sem nepřitáhlo víc, už tak je tady línejch a arogantních Francouzů mraky!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.