Bush letí do Prahy! Kovboji, máme pro tebe pár rad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bush letí do Prahy! Kovboji, máme pro tebe pár rad

George Bush
George Bush (: archiv)

PRAHA – Americký prezident George Bush (60) má v červnu vyrazit do Evropy a přiletí i do Česka! S našimi politiky by měl během jednodenní návštěvy mluvit hlavně o záměru USA vybudovat na českém území radarovou základnu.

Americký prezident George Bush (60) má v červnu vyrazit do Evropy a přiletí i do Česka! S našimi politiky by měl během jednodenní návštěvy mluvit hlavně o záměru USA vybudovat na českém území radarovou základnu.

Nejmocnější muž světa proslul tím, že si plete názvy států, komolí slova a absolutně nezná zeměpis… Georgi, deník Aha! tě má ale přesto rád! Ve spolupráci s kolegy z britského Daily Mirroru proto pro tebe připravil pár rad, aby ses nám v červnu v Evropě zase neztrapnil...

Tak hele, kovboji, pro cestu do Evropy potřebuješ jen svůj pas (ta malá knížečka s prázdnými stránkami a s tvojí fotkou), který ukážeš celníkům (to jsou ti chlápci v oblecích, kteří si tě prohlížejí od hlavy k patě a při tom se mračí), když přistaneš v cizí zemi (ten kousek na mapě světa, co je mimo Ameriku).

Anglie

Naštěstí tam mluví americky. I když trošku jinak. Říkají třeba »historie« místo »Amerika vyhrála«. Jezdí v autech na špatné straně silnice a hrají takovou divnou formu baseballu, říká se jí kriket. V podstatě jsou ale Amerikou posedlí a udělají, cokoli řekneš. Říká se tomu »speciální vztahy« (ty se v Bílém domě uprdneš a oni o tom udělají speciální televizní pořad).

Francie

Jsou divní. Sníst jídlo jim trvá šest hodin a myslí si, že pantomima je zábava. A ani tě nemají moc rádi: věří tomu, že se snažíš ovládnout svět. Až se s nimi setkáš, budeš muset mluvit francouzsky. Zkus třeba to slovíčko, které nikdy nepoužíváš, když doma posíláš černochy na smrt – »pardon« – to je ono. Bude se jim to líbit. Popravy, to bývalo jejich.

Německo

Muži tam nezměnili svůj účes od 70. let. Je to ale velmi hrdá rasa. Nepodceňuj je. Něco museli udělat dobře, protože to je jediná evropská země, kterou navštívil Elvis Presley. Hlavně neříkej to, co pronesl tvůj otec po návštěvě Osvětimi: Panečku, že jste ale tehdy spalovali ve velkém stylu…

Itálie

Domov jedněch z největších Američanů, jako jsou Al Capone, Lucky Luciano a Don Corleone. Muži, kteří věří, že rodiny se mají vést takovým způsobem, jako ty si myslíš, že se má vést Amerika. Jinak je to země plná ukřičených lidí, kteří tráví celý den koukáním na fotbal, chozením do kostela, srkáním špaget, koukáním po holkách a troubením v autech.

Česko

Pamatuj si: Havel už není prezident! Teď to u nás vede nějakej Klaus. Ne Santa, Vašek! Ne, fakt nemá sáně, jenom Livii. A taky má vždycky pravdu. A pak tady máme jednoho srandovního premiéra. Tvrďák, ten se ti bude líbit! Posílá lidi do hajzlu, rozbíjí novinářům auťáky, v parlamentu ukazuje »fuck off« a v nevěře je ještě větší klasa než Bill Clinton. Zástupce ve vládě mu dělá Čunek. To je veselá kopa! Čas tráví pobíháním po policii a utahováním si z cikánů. Všichni tři žijou v Praze. To je to město, o kterým sis myslel, že je v Jugoslávii.

Rusko

Je tam zima a žijou tam komouši. Tam nejezdi!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.