Není to mediální bublina! Takhle vypadají děti s virem zika... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Není to mediální bublina! Takhle vypadají děti s virem zika...

Fotografie
Fotografie (internal)

Nebezpečí spojené s virem zika, které ovládlo světová média, není pouze nafouknutou bublinou. Své o tom ví čtyřicetiletá Gwen Hartley z Kansasu, jejímž dcerám toto onemocnění změnilo život…

Devítiletá Lola a čtrnáctiletá Claire jsou podle slov své matky stejné jako ostatní dívky v jejich věku. Poslouchají rap, R&B, milují Eminema. Od pohledu milující matky se ale bude objektivní pohled nezaujatého člověka značně lišit… Vzhledem k napadení organismu virem zika jsou tělíčka dívek od jejich vrstevnic viditelně odlišná. Dívky ve svých devíti a čtrnácti letech váží dohromady neuvěřitelných devatenáct kilogramů. Kromě tělesných disproporcí nejsou schopny mluvit, ani chodit, a trápí je pravidelné záchvaty, informuje britský web Daily Mail.


Přes veškeré problémy, kterým musí rodiče postižených dívek dnes a denně čelit, by rádi dodali kuráž ostatním. I navzdory nepříliš optimistickým tvrzením lékařů mohou být i tyto děti mnohem silnější, než by se mohlo zdát. Toho se dá docílit i nutričně hodnotnou stravou. Drastickou léčbu se tak snažili nahradit zdravou dietou obsahující hlavně maso, ovoce, zeleninu, kozí mléko a další přírodní doplňky. Ačkoliv není podle slov lékařů jisté, jak dlouho budou obě dívky ještě žít, jejich rodina se snaží užít si s nimi každý den a život jim co nejvíce zpříjemnit.

Přečtěte si
dynicka
9. 4. 2016 • 13:54

No to je pravda,už to napsalo tolik lidí a pořád tam je .Dejte ji pryč!!

6010
5. 2. 2016 • 15:21

Já si stejně nemohu pomoci, ale vidím v tom né komáry, ale biologickou zbraň, aby se lidi přestali množit, než bude naše planeta přemnožená.To někde vyvinuli v laboratořích a třeba tím ty komáry i nakazili a pak již to šlo.A nebo to nejsou vůbec komáři, ale zcela něco jiného a nechtějí lidi děsit.Vše je možné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.