Potřebujete nastartovat tělo? Detoxikace ve jménu orgonitu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Potřebujete nastartovat tělo? Detoxikace ve jménu orgonitu!

Více o výběru, funkci a pomoci orgonitu se dočtete v časopisu Aha! pro ženy, který je právě na stáncích.
Více o výběru, funkci a pomoci orgonitu se dočtete v časopisu Aha! pro ženy, který je právě na stáncích. (Foto Aha! – Monika Brabcová, archiv I. Benetina)

Důkladná očista organismu, detoxikace. Tohle je velmi časté novoroční předsevzetí. Právě s tímhle vám může pomoct i první číslo roku 2016 týdeníku Aha! pro ženy. S nastartováním těla pomáhají i orgonity!

Při nošení v kabelce či v kapse vás nabíjejí životní energií, urychlují detoxikaci a léčení. Podle Ivana Benetina (55) opravdu pomáhají. Ideální je cvičit s ním denně. Pak bude orgonit prospívat vašemu okolí i zdraví. Ivan Benetin do orgonitů kromě organické a anorganické látky přidává také kameny či polodrahokomy, které dodávají duchovní rozměr. „O kamenech se říká, že jsou to duchovní bytosti. Nedávají se do něj jen proto, že to pěkně vypadá, ale kvůli tomu, aby orgonit pracoval zároveň s energetickým systémem člověka,“ vysvětluje.


Dá se i říct, že orgonit je vysavačem negativní energie. „Nekumuluje ji, ale mění,“ říká Benetin. „Tam, kde jej umístíte, funguje jako harmonizér a čistič,“ prozrazuje s tím, že pomáhá čistit nitro. „Sám nedokáže to, co můžete udělat, když s ním budete cvičit. Přijdete domů z práce, máte v sobě spoustu negativní energie, a protože orgonit ji pohlcuje, tak je třeba mu ji dát,“ vysvětluje Ivan Benetin. Zjednodušeně řečeno vám pročistí tělo.

Co je orgonit?
Orgonit tvoří 3 základní části – organická látka – v tomto případě pryskyřice, anorganická látka – tedy kovové hobliny a čistý krystal. „Organická látka přitahuje jakoukoli negativní energii, anorganická látka působí proti – částice energie, které projdou přes pryskyřici, se začnou odrážet a to chaoticky dělají tak dlouho, až se jejich vibrace začne zvyšovat. Čistý krystal pak propustí tuto vysokou vibraci ven,“ vysvětluje Ivan Benetin.

Více o výběru, funkci a pomoci orgonitu se dočtete v časopisu Aha! pro ženy, který je právě na stáncích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.