Bylo nalezeno město hříchu! Archeologové objevili Sodomu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bylo nalezeno město hříchu! Archeologové objevili Sodomu!

Vykopávky se provádějí v Jordánsku v lokalitě Tall el-Hamaam.
Vykopávky se provádějí v Jordánsku v lokalitě Tall el-Hamaam. (Foto: Facebook)

Zatím není archeologický nález v Jordánsku stoprocentně potvrzen, ale podle všeho se jedná o nález enormních rozměrů. Archeologové se totiž domnívají, že objevili Sodomu, biblické město hříchu!

Pokud se prognózy archeologů potvrdí, půjde o jeden z největších nálezů v historii archeologie, uvedl britský zpravodajský server Daily Mail. Vykopávky v jordánské lokalitě Tall el-Hamaam, na kterých už se pracuje po desetiletí, za pozůstatky po biblickém městě Sodoma označili odborníci z americké univerzity v Novém Mexiku.

Své domněnky staví zejména na rozlehlosti objektu a na jeho opuštění obyvateli na 700 let, což by odpovídalo zničení města, jak je to popisováno v Bibli. Podle ní nakázal Hospodin město zničit a vymýtit tak hnízdo hříchu, ve kterém docházelo k sexuálním orgiím zvrhlíků.



Přečtěte si
-bello-
24. 10. 2015 • 00:21

To nevím, proč se namáhají s odhalováním. když jim to za chvíli převálcuje Islámský stát

babapsi
23. 10. 2015 • 16:58

Dnes by tito zvrhlíci pořádali pochody hrdosti, a byli by velmi podporováni korporátněfašistickým celosvětovým zřízením, který cpe na oči nám všem ty své hnusy !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.