Musely se vkleče modlit, pak je kompletně oholil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Musely se vkleče modlit, pak je kompletně oholil!

Šílenec znásilňoval prostitutky! (ilustrační foto)
Šílenec znásilňoval prostitutky! (ilustrační foto)

PLZEŇ – Náboženský zhýralec děsil a znásilňoval plzeňské prostitutky! Při erotických »hrátkách« v jeho bytě v ulici U sv. Rocha používal kříže a jiné symboly křesťanství. Policisté muže (41) obvinili ze znásilnění a vydírání a podali návrh na uvalení vazby.

Zatím policisté evidují dvě oběti, které si násilník přivedl domů. Tam musely podstoupit různé náboženské rituály.

Obviněnému hrozí až osmiletý trest. Loni v červnu byl propuštěn z posledního výkonu trestu, který si kromě jiného odpykával za znásilnění. Pokud ho soud uzná za zvláště nebezpečného recidivistu, mohl by mu trest zvýšit ještě o třetinu. Kriminalisté vyzývají ženy, které se staly obětí podobného chování, i jiné svědky, aby se obrátili na linku 158.

První případ: Šlapku si umylPrvní ženu (26) si chlípný muž vyhlédl koncem loňského roku na jejím štaflu na plzeňské Domažlické třídě. Dohodli se na ceně a pak vyrazili k muži domů. Jakmile muž zamkl dveře bytu, začal horor. „Mladou ženu hodil na postel a pohrozil jí, že když to nepůjde po dobrém, tak to půjde po zlém. Na jeho žádost se pak prostitutka svlékla do naha. Obviněný ohřál vodu, nalil ji do umyvadla, postavil ho na zem a přiměl ji, aby se umyla,“ líčil plzeňský policejní mluvčí Jaroslav Ibehej.

Byl to ale jen začátek děsivého rituálu. Muž vzal do ruky břitvu a se slovy »Jsi špinavá, musíš se očistit« prostitutku oholil. Kněžka lásky se mu ze strachu nebránila. Šílený klient jí totiž hrozil, že ji pořeže.

Když ženu »očistil«, přinutil ji, aby si klekla, sepjala ruce a odříkávala po něm modlitby. „Pak ji hodil na postel, lehl si na ni a znásilnil ji,“ dodal mluvčí.

Druhý případ: Orgie před zrcadlemI druhou oběť našel na stejné ulici. Prostitutku (32) oslovil kolem Vánoc okolo desáté hodiny večerní. Další události zinscenoval podle podobného scénáře.

Tentokrát, jakmile zamkl, se svlékl on, klekl si před zrcadlo a začal se modlit. Pak ženu donutil, aby ho uspokojovala nejrůznějšími praktikami.

Když měl dost, hodil ji na postel, přivázal ji, strhal z ní oblečení a břitvou ji oholil. Pak před ni postavil velký kříž, pustil píseň o »Beránku božím«, modlil se a vyhrožoval, že ji nepustí, dokud nebude očištěna. Poté ženu odvázal, vyšel s ní na ulici, kde se mu vytrhla a utekla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.