Eva a Pavel Vázlerovi: Přišli o Vojtíška (†5), teď adoptovali holčičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva a Pavel Vázlerovi: Přišli o Vojtíška (†5), teď adoptovali holčičky!

Eva Vázlerová se svým zemřelým synem Vojtíškem. Lékaři mu dávali rok, dožil se pěti.
Eva Vázlerová se svým zemřelým synem Vojtíškem. Lékaři mu dávali rok, dožil se pěti. (Foto Aha! - David Malík, archiv Evy Vázlerové )

Vymodlené dítě Evě a Pavlu Vázlerovým z Prahy lékaři zmrzačili. Po zpackaném porodu byl Vojtíšek (†5) hluchý, slepý a ochrnutý. Loni pro syna na vinohradské nemocnici vysoudili odškodné 20 milionů korun. Jenže v říjnu zemřel... Teď mají dvě holky!

Už tři týdny pečují o dvě sestřičky, které získali do adopce z kojeneckého ústavu. „Jsme všichni čtyři na chalupě. Jsou to bezvadné holky,“ řekl šťastný Pavel. Děvčátka je sama od sebe začala oslovovat mami, tati. Od svého Vojtíka se kvůli chybě lékařů nejkrásnější slova nikdy neslyšeli... „Ta starší řekla, že když jsou s námi, tak jsme vlastně jejich rodiče,“ prozradil tatínek. „Na Vojtíka nikdy nezapomeneme. Ani jsme se nezbavili jeho věcí a všude máme jeho fotky,“ řekl Vázler s tím, že holčičky si je prohlížejí, ale zatím jsou malé a na nic se neptají.

Autor:  kon

Přečtěte si
jity
2. 8. 2015 • 10:12

Viděla jsem na kočárku holčičku, která byla po zpackaném porodu podobně. Hrozně to na mne zapůsobilo, také to mohla být hezká hočička, ale stalo se. Přeji jim aby měla z holčiček jen radost. Také mám známé, kteří si osvojili dětička a všechno klape.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.