Neuvěříte: Po sedmdesátce se z černošky stala běloška! A bez plastik | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neuvěříte: Po sedmdesátce se z černošky stala běloška! A bez plastik

Vera drží v ruce fotografii, na které jí je jeden rok. V tomto věku byla dána k adopci. Na další fotografii je již s adoptivními rodiči.
Vera drží v ruce fotografii, na které jí je jeden rok. V tomto věku byla dána k adopci. Na další fotografii je již s adoptivními rodiči. (Foto: Profimedia.cz, ara)

Vera Byrd žila sedmdesát let v přesvědčení, že je černoška, stejně jako její adoptivní rodiče. Ti byli sice tmavší, ale ona měl jen o píď světlejší pleť, nic zvláštního.

Roztomilá dívka byla adoptována Rayem a Edwinnou Wanerovými, když jí bylo 5 let a vyrůstala jako jejich jediné dítě. Nikdy ji nenapadlo, že by vyhledávala své biologické rodiče. Poprvé jí to napadlo, když jí bylo sedmdesát a její adoptivní matka ji krátce před smrtí sdělila, že pochází z bílé rodiny, ale nic víc. Chtěla si to s sebou vzít do hrobu. A tak měla Vera najednou potřebu vědět víc.

Hledání bylo ale najednou snazší a Vera zjistila, že se narodila jako Jeanette Beagle, do bílé rodiny s deseti dětmi. Když otec rodinu opustil, její matka si způsobila vážný úraz, kvůli kterému se nemohla o děti starat. A tak byla Vera a zbylých 9 sourozenců dána k adopci. Po mnoha překvapivých informacích se Vera zamyslela a došlo jí, že se nic nemění. Vyrostla jako dcera dvou černých rodičů a jako černoška se cítí normálně a přirozeně, informoval DailyMail. 

Autor:  gre

Přečtěte si
nicnezpravda.
5. 8. 2015 • 14:05

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.