Klan rodiny ministra obrany Stropnického: Stát jim zaplatí velkou ochranku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Klan rodiny ministra obrany Stropnického: Stát jim zaplatí velkou ochranku!

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Foto Aha! : Daniel Černohorský, Alexander Malachovský, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)

Lze vůbec uhlídat tak početný rodinný klan? V nebezpečí je totiž od nedělního rána celá rodina ministra obrany Martina Stropnického (58) a herečky Veroniky Žilkové (53). Svůj denní program museli změnit všichni členové domácnosti!

Čtyřmi zápalnými lahvemi zaútočili dosud neznámí pachatelé (pachatel?) v neděli nad ránem na dům ministra obrany Martina Stropnického v Praze-Suchdole. „ V tu dobu tam byli tři lidé – babička, syn a synovec,“ řekl Aha! Stropnický. Zbytek rodiny si tou dobou totiž užíval čerstvého vzduchu a radovánek na chatě. Podle Stropnického se tam takto sejdou jednou za rok.

„Byli jsme s Veronikou a částí rodiny zcela výjimečně v přírodě mimo Prahu,“ potvrdil ministr Aha! Nedělní útok vyšetřuje státní a vojenská policie. Stropnický dostal okamžitě ochranku a celá rodina má kvůli bezpečnosti změněný denní program. To, že by ochranku dostali všichni členové se Stropnického domácnosti, ale politik vyloučil.

„Na to nárok není, když mluvíte o všech členech. Je potřeba vymyslet takový režim, aby pokud možno nikdo nebyl ohrožen, ale není to tak, že bychom prostě všichni, jak tam jsme (doma – pozn. red.), měli ochranku,“ prozradil ministr. Ujistil zároveň, že daňoví poplatníci ochranku pro širší příbuzenstvo neplatí. Deset rodinných příslušníků žijících v domě Stropnických tak zřejmě musí chodit všude spolu…



Přečtěte si
ellenic
11. 6. 2015 • 00:50

-bello- Ta naříká docela často, ten dům přistavovala v době, kdy žila s Ing. Markem Navrátilem, ten snad má nějakou stavební firmu. Nemyslím si, že by tam dřela jen ona sama. Rozhodně toto chování vandalů neschvaluji, to se prostě nedělá. Čemu ale nerozumím, proč synek uklidil střepy a mámě o tom řekl až večer .

anezat
10. 6. 2015 • 15:05

-bello-
10. 6. 2015 • 08:36

Samozřejmě, že je to svinstvo , ale jednu ochranku už mají a kamerový systém taky a nejsou jediní na které se zaútočilo.S tím se počítá. Mně spíš zajímá ten barák.Žilková celoživotně pláče jak je chudá a že si barák dostavovala po kouskách sama a svýma rukama.

ararat
10. 6. 2015 • 08:23

Doufám,že dostane doživotí

hejhej
10. 6. 2015 • 08:18

K vůli pitomce/cům, kteří hodili zápalné láhve budou vyhazovány peníze daňových poplatníků na rozšířenou chranku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.