Zloděj převezl ochranku ministra Stropnického a bývalé herečky Žilkové: Ze vzduchu vykradl jejich zahradu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zloděj převezl ochranku ministra Stropnického a bývalé herečky Žilkové: Ze vzduchu vykradl jejich zahradu!

Zloděj převezl ochranku ministra Stropnického a bývalé herečky Žilkové!
Zloděj převezl ochranku ministra Stropnického a bývalé herečky Žilkové! (Foto Aha!: Roman Souček, ČTK)

Zní to naprosto neuvěřitelně! Dům, kde bydlí Veronika Žilková (53) společně s ministrem obrany Martinem Stropnickým (58) je neustále střežen ochrankou, na jejich pozemek se i přesto dostal nezvaný vetřelec a neodešel s prázdnou!

Pro rodinu bylo zpočátku těžké zvyknout si na život s ochrankou za zády, ale vzhledem povolání Martina Stropnického, není jiné východisko. „Pořád obchází kolem domu, třeba proto, jestli tam nejsou bomby a tak. Kontrola je tam furt,“ popsal Vincent Navrátil, každodenní dění kolem jejich domu.

Nezvaného hosta neodradila ani přítomnost paní domu, která se momentálně věnuje hlavně péči o její nemocnou maminku, kterou si po operaci nastěhovala k sobě domů. Mezi všemi starostmi, které momentálně herečka má, měla jednu obrovskou radost. Její slepice vyseděla sedm kuřátek, ovšem radovala se skutečně jen krátce…

I přes nasazenou ochranku zaútočil vetřelec ze vzduchu. Po útoku poštolky zůstalo z kuřátek jen jediné! Možná si za to Veronika může tak trochu sama, protože je nechala na zahradě bez dozoru. Bohužel ani přeživší kuře, se nemůže radovat, že neskončilo ve spárech poštolky, protože Žilková ve strachu z dalšího útoku kuře schovala, a to teď žije doma v kleci. Chudák tedy nejdřív přišel o sourozence a hned na to o svobodu…



Přečtěte si
ellenic
26. 5. 2015 • 19:27

Tak to je mi vskutku úžasný článek, s čím ještě členové této familie přijdou ? Že jim roste tráva doleva a oni chtějí, aby rostla doprava . Jaké věci se ještě budou řešit přes média . Ještě čekám pikošky od Vincenta a Agátky.

majojo
26. 5. 2015 • 17:50

Žilková je excelentní slepice - takže koho to zavřela do klece? Kordulku?

majojo
26. 5. 2015 • 15:20

Takže když někdo neasledje Krause j pro něj měsíc stará bomba úžasnou novinkou? Nehledě k pitomosti tohoto sdělení.

anezat
26. 5. 2015 • 14:37

mujbalu
26. 5. 2015 • 13:01

Hraju milionovou hru Blesku, dřív to byla Bleskovka. Koukám, že někdo v denní hře už vyhrál televizi, ale já chci vyhrát ten milion. Tak ve čtvrtek běžím pro Blesk do trafiky! Kdo jde se mnou?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.