Federerovy holky si užívají i v Paříži: Tati, ty jsi slavný? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Federerovy holky si užívají i v Paříži: Tati, ty jsi slavný?

Tati, ty jsi slavný?
Tati, ty jsi slavný? (Foto: Reuters, ara)

Pro ně je to »jen« hodný tatínek, nic víc. Brzy šestileté dcerky tenisové legendy Rogera Federera (33) vůbec netuší, jakého slavného rodiče doma mají.

Rostou jako z vody. Roztomilé holčičky Myla Rose a Charlene Riva Federerovy nechybějí v hledišti ani během grandslamového French Open. S mámou Mirkou a babičkou Lynette chodí na tátovy zápasy a vždy si dokážou v hledišti najít nějakou tu zábavu, než táta seřeže dalšího protivníka. „Strašně moc mi pomáhá, když je vidím na tribuně. Myslím, že děti mají pozitivní vliv na mě jako člověka i jako hráče,“ říká švýcarský bourák, jehož roční synky Lea a Lennyho mezitím hlídá na hotelu chůva.

Tento »Federerův cirkus« objíždí svět a všichni si to užívají. „Holky vůbec nevědí, že jsem slavný, což je skvělá věc. U dětí je to jednoduché. Myslí si, že všichni tatínci jsou slavní,“ prozradil Roger. Úplně jednoduché to ale hlava rodiny nemá! Jeho dcerky už totiž také zkoušejí pinkat tenis a tátovy rady zásadně neberou. „Onehdy jsem se snažil dceři radit, jak má správně zasáhnout míč. A víte, co mi odpověděla? Ty nejsi můj trenér! Můj kouč mi řekl, jak to mám dělat správně,“ smál se nejslavnější tenista historie.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.