Potvrzeno: Kauza Petra K. nabrala na obrátkách! Teď mu začne peklo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Potvrzeno: Kauza Petra K. nabrala na obrátkách! Teď mu začne peklo...

Před soudní síní trikem říkal, že je beze slávy (Fameless).
Před soudní síní trikem říkal, že je beze slávy (Fameless). (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Karel Kopáč, ara)

Dočkal se! Petr K.(36), viněný z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) na dovolené v Egyptě, byl obžalován. A hned dvakrát! První soudní jednání ho čeká už 30. června...

Po téměř 15 měsících vazby Petra K. byly výsledky vyšetřování předány soudu. „V tzv. kauze Egypt byla dnes ke Krajskému soudu v Ostravě na osobu obviněnou podána obžaloba pro zločin vraždy,“ řekl státní zástupce Vít Legerský. Datum hlavního líčení zatím není známé. Zato se ví, že Petr K. půjde k jinému soudu už 30. června. Křivě totiž obvinil policii z násilí při výslechu, kde měl být mlácen a ponižován. „V případě uznání viny za to hrozí dva až osm let odnětí svobody,“ uvedl mluvčí okresního soudu Ostrava Lukáš Delong. Oproti doživotí, které mu hrozí za dvojnásobnou vraždu elektřinou, se ale jedná jen o drobné.

Legerský má mnohem větší hlavu z nových fotek egyptské pitvy, které do médií měl nedávno poslat egyptský právník Keroles Ezzat Bashier, který dříve zastupoval Petra K. Jde o 40 snímků, které zachycují nahá těla Moniky a Klárky před pitvou v Egyptě. „Nevíme, proč to udělal,“ uvedla k tomu obhájkyně Petra K. Jana Rejžková. Za fotky je ráda, uvažuje o jejich zařazení jako důkazů do spisu, je ale otázkou, nakolik jejímu klientovi pomůžou.

 



Přečtěte si
setroseuros
13. 5. 2015 • 14:18

Klient p. Rejzkove byl poslednich 24h se zavrazdenyma v pokoji scela sam! a minimalne 5-8 h z toho byly uz mrtve nez spusobil na chodbe rozruch a najednou hledal i pomoc. vubec nepochybuju o jeho nevine! a kdyz si jeste spomenu na vsechny jeho vyjadreni , ktera byla pokazde jiná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.