Kramný na kolenou: Jeho bajku o otravě smetli znalci ze stolu! Už PŘESNĚ vědí, jak Monika s Klárkou zemřely! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kramný na kolenou: Jeho bajku o otravě smetli znalci ze stolu! Už PŘESNĚ vědí, jak Monika s Klárkou zemřely!

Žádná otrava, zvracení a podobné povídačky. Monika i Klárka zemřely po zásahu elektricikým proudem.
Žádná otrava, zvracení a podobné povídačky. Monika i Klárka zemřely po zásahu elektricikým proudem. (Foto: Ladislav Křivan, Karel Kopáč, ara)

Ženu a dceru Petra Kramného, jenž byl v úterý obžalován z jejich vraždy, zabil v Egyptě elektrický proud. Potvrzují to znalci oboru soudního lékařství a elektrotechniky, řekl dnes novinářům dozorující státní zástupce Vít Legerský.

Případ bude řešit Krajský soud v Ostravě. Kramnému hrozí za dvojnásobnou vraždu výjimečný trest až doživotí.

Kramného žena s dcerou zemřely koncem předloňského července v hotelu v Hurgadě, kde rodina trávila dovolenou. Média původně spekulovala o tom, že ženy byly otráveny, posléze se objevily informace, že je zabil elektrický proud. Kramný vinu od počátku popírá.

Moravskoslezští policisté, kteří ho obvinili z vraždy loni v únoru, dosud příčinu úmrtí nekomentovali. Stejně tak zatím nebyly zveřejněny výsledky pitvy ani výsledky testu na detektoru lži, který Kramný podstoupil.

 

 



Přečtěte si
bella.
14. 5. 2015 • 23:40

thyronx vyjímečný trest doživotí v Česku je. Píšeš česky , Čech jsi taky, stačí vygooglovat, ne?

bella.
14. 5. 2015 • 23:37

asi si to plánoval hodně dopředu .Přijde mi, že té své báchorce už sám 100 % věří.Byl tak dlouho ve vazbě , měl na to čas sžít se s tím svým bludem, jinak by snad odmítl test na detektoru lži. Nevím , jak by mohli pomoct svědkové, když tam nikdo nebyl.

bella.
14. 5. 2015 • 23:24

No tak jestli tvrdil, že žena zvracela a dítě taky, tak po zásahu el. proudem zvracet nikdo nestihne . Tak fikané vraždy a tak blbé svědectví o věci ?No nevím...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.