Sociálka vyšetřuje sex mezi šesťáky! Hráli si na doktora... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sociálka vyšetřuje sex mezi šesťáky! Hráli si na doktora...

Hráli si na doktory?
Hráli si na doktory? (Foto: Profimedia.cz)

Bouřlivý mejdan desítky šesťáků vyšetřují pracovníci havlíčkobrodské sociálky. Dětská párty se měla změnit v erotické hrátky, kterými se pak školáci pochlubili na Facebooku.

Policisté vyšetřují, zda mezi dvanáctiletými dětmi nedošlo k pohlavnímu styku. Někteří blízcí příbuzní aktérů označují postup sociálky a policistů za puritánský. „Tahají je přímo ze školy k výslechům. Tady ve městě to už každý ví, hráli si na »doktora «! Řekněte, kdo z nás, ale i z těch, co to dneska vyšetřují, si to v minulosti také nevyzkoušel,“ zlobí se na úředníky blízký příbuzný jednoho ze školáků. Muži zákona, stejně jako sociálka, to však nechtějí vzdát. „Případ odložen nebyl a vyšetřování pokračuje. Více říci nemůžeme,“ řekla mluvčí radnice Alena Doležalová.

Autor:  čad

Přečtěte si
ivoadler
8. 4. 2015 • 11:35

Takový vyšetřování si policajti musí užívat. My jsme si taky hráli na doktora (viz seriál Dětská sexualita na mém blogu). Stejně jim nemůžou nic udělat, protože nejsou právně odpovědný. Ale vyšetří to důkladně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.