Muž, který vyhodil partnerku z okna, jde před soud: "Měla deprese, skočila sama," zní jeho obhajoba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Muž, který vyhodil partnerku z okna, jde před soud: "Měla deprese, skočila sama," zní jeho obhajoba

Muž svou družku vyhodil ze sedmého patra. Pak policii tvrdil, že skočila sama kvůli depresím. (ilustrační foto)
Muž svou družku vyhodil ze sedmého patra. Pak policii tvrdil, že skočila sama kvůli depresím. (ilustrační foto) (Foto pro Aha! – Ondřej Požár)

Před Městským soudem v Praze stane muž, který loni v červnu v Chalupkově ulici v Praze 4 měl vyhodit svou bývalou družku z okna v sedmém patře. Policii pak tvrdil, že spáchala sebevraždu kvůli depresím. "Státní zástupkyně Městského státního zastupitelství v Praze podala v uplynulém týdnu obžalobu k Městskému soudu v Praze," informovala dnes ČTK mluvčí zastupitelství Štěpánka Zenklová.

Muž je obžalován z pokusu o vraždu, z přečinu usmrcení z nedbalosti a také z krádeže.

K údajné sebevraždě vyjížděli policisté v sobotu 21. června. "Policistům devětačtyřicetiletý bývalý druh zemřelé řekl, že trpěla depresemi a spáchala sebevraždu," uvedl tehdy mluvčí policie Jan Daněk. Kriminalisté ale zjistili, že pádu předcházela mezi dvojicí slovní rozepře a fyzická potyčka.

Při napadení muž partnerku rdousil tak dlouho, až upadla do bezvědomí. Domníval se, že ženu usmrtil. V úmyslu zakrýt tento čin se rozhodl předstírat její sebevraždu a ženu, která byla pouze v bezvědomí, vyhodil z okna bytu v sedmém patře. Poté z místa činu odešel. Vrátil se, až když byli na místě policisté. Před nimi předstíral, že právě přišel.

Přečtěte si
bella.
8. 2. 2015 • 10:18

univerzalnizena hm,co se ušetří z kasy na ní to se prošustruje na cca 14 let basy u něho , co takhle zavést povinný společný let ?

univerzalnizena
8. 2. 2015 • 05:19

další skokanka roku

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.