Naložila si mozek do vodky a vyrazila Brnem bez pneumatik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Naložila si mozek do vodky a vyrazila Brnem bez pneumatik!

Auto jelo přímo po ráfcích, jiskry létaly...
Auto jelo přímo po ráfcích, jiskry létaly... (PČR)

Forda poskakujícího jen po ráfcích si nemohli nevšimnout brněnští policisté. Hlídka vůz klopýtající Černovicemi zastavila. Z otevřeného okna u řidiče se na ně vyvalil odér alkoholu.

Žena (36) za volantem se drze přiznala, že si dala dvě deci vodky a vyrazila do práce. „Vozidlo bylo na první pohled špatně ovladatelné, obě přední kola totiž jela pouze po ráfcích a jedno z nich mělo roztrženou pneumatiku.


Bezpečnost silničního provozu ohrožoval nejen technický stav vozu, ale i zdravotní způsobilost jeho řidičky,“ konstatovala policejní mluvčí Petra Vedrová. Žena skončila v policejní cele a hrozí jí až roční vězení.

Autor:  tbc

Přečtěte si
prroud
10. 12. 2014 • 09:32

Ne az,na ten rok by sla! Jeste bych proveril jestli to byl jen ulet,nebo je alkoholicka,takze papiry do vyleceni pryc! A s takovou vetou si asi delate srandu AHAcestinari,ne? :"obě přední kola totiž jela pouze po ráfcích a jedno z nich mělo roztrženou pneumatiku."

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.