Kuřecí prso s hořčičnou omáčkou podle Romany Rubášové!

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 2 kuřecí prsa
- máslo
- olej
- sůl
- mletý pepř
- mletou uzenou papriku
- 2 snítky rozmarýnu
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- ½ kelímku smetany na vaření
- masový vývar
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Na pánvi rozehřejeme máslo s trochou oleje, přidáme rozmarýn a maso orestujeme z obou stran, podle potřeby trochu podlijeme vývarem.
Hotové maso a rozmarýn vyjmeme a do výpeku dáme hořčici a smetanu a dobře promícháme a prohřejeme. Dochutíme solí a pepřem, podáváme se šťouchaným bramborem.