Kuřecí živáňská podle Jany Remkové!

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 1 kuřecí prso
- 300 g drůbežích jater
- 1 pikantní klobásu
- 2 kuřecí párky
- 1 cibuli
- 5 stroužků česneku
- 1 červenou kapii
- 1 zelenou papriku
- grilovací koření
- sůl
- mletý pepř
Všechny ingredience pokrájíme na menší kousky a naložíme do pekáčku. Posypeme grilovacím kořením, přiměřeně osolíme, opepříme, zalijeme malým množstvím vody, promícháme a přikryté alobalem dáme péct na 45 minut v troubě při 190 °C. Pak odkryjeme a pečeme ještě odkryté cca 15 minut na barvu. Podáváme s bramborem nebo chlebem.
Smetanové brambory na grilu podle Veroniky Poláčkové
Celý článek